-DET GÆLDER OM AT NYDE...
mandag den 25. april 2011

Påske-ægge-geocache-solskins-kaffe-tur

Påske 2011 Vejret var flot, “Mr. Garmin’s”* batterier var nye, drengene var hurtige og samarbejdet var perfekt…

Allerførst fyldte min mand og jeg vores drengenes tre pap-æg, og dernæst gemte vi dem i en hulning under nogle visne blade. Stedet lå på toppen af en gravhøj, få hundrede meter fra vores hus. Vi gemte stedets nøjagtige koordinater i Mr. Garmin og drog hjem til drengene, der havde snakket om påskeæg hele morgenen.

Kaffekanden blev fyldt, et tæppe blev pakket i rygsækken og drengene fik at vide, at hvis de ville have påskeæg, måtte de selv regne den ud…

Inden længe fandt de et “waypoint” - altså en markering, der var registreret i GPS’en - der hed “PÅSKEÆG”, og så gik det ellers i rask trav!

De havde hurtigt en idé om, hvor påskeæggene cirka måtte være, og de kendte en lille sti, som vi voksne slet ikke anede eksisterede!

Kompasrosen i Mr. Garmin drillede lidt, men drengene klarede udfordringen trods alt! Så inden længe, sad vi på den hyggelige gravhøj og nød vores drenge, vejret, kaffen og påskeæggene!

Vi blev enige om,

at en ny familietradition

var skabt!!!

*”Mr. Garmin” er navnet på min lækre GPS !

Læs evt. nærmere om, hvad geocaching er HER.

2 kommentarer:

 1. Hej LisBeth

  Lyder som en kanongod tradition. Noget vi sagtens kan adobtere, når børnene bliver lidt større. Vi bor ved siden af en skov! Men so far foregår æggejagten i mormor og morfars have. Sådan SKAL det bare være. Og ved du hvad - i år lagde Annabella sine sutter ud til påskeharen, som tog dem og skiftede dem ud med chokoladpåskeæg. Det var superflot, men det er hårdt for hele famlilien, at sutterne nu er væk. Nogle gange er det vist værst for os voksne. Annabella tager det så flot, omend hun har svært ved at falde til ro om natten og når, hun skal "slappe af" i sofaen, som hun siger. Gosh, hvor er det hårdt. Men hendes tænder er ved at glide på plads efter kun 4 dage!

  Nå så fik du lige den historie. Men tak for din - den var god :-)

  Kh Rikke

  SvarSlet
 2. Hej LisBeth :)

  Her er jeg...

  Hvor er det en god idé med pæskeægjagten. Den passer jo lige til ældre børn. Så er det stadig legalt at lege.

  Kh Laila

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...