-DET GÆLDER OM AT NYDE...
fredag den 22. januar 2010

Inspiration til frihækling, kreativ hækling, freeform crochet...

Tja, kært barn har mange navne! Jeg elsker frihækling eller kreativ hækling, uanset, hvad man vælger at kalde det.

Min far er hurtig til at spotte ting, som vi hver især værdsætter i familien, og ligesom mig, er han vild med genbrug. Så derfor har jeg ham at takke for, at jeg overhovedet blev introduceret for denne afstressende form for hækling: En dag for snart længe siden, kom han med de mest fantastisk inspirerende bøger om hækling, som han havde købt på et biblioteksudsalg. Jeg blev vildt optaget af bøgerne, "Kreativ hækling" af Vibeke Lind (ISBN 87 14 27318 7) og "Fri hækling" af Lis Paludan (ISBN 87-418-2813-5).
Da jeg skulle lave Malthe's barnevognstæppe, kiggede min søster og jeg sammen i Vibeke Linds bog, og faldt for et smukt tæppe med organiske former. Det er det, du kan se i midten, forneden i collagen herover. Med afsæt i det, gik jeg igang med at pusle med idé'er og farver til tæppet. Mangler du inspiration til frihækling, eller en rigtig god og grundig indføring i teknikker, så skulle du tage og lede efter disse bøger!

Derudover kan du klikke på "Frihækling" i sidepanelet, under punktet

"JEG HAR SKREVET OM..."

God fornøjelse!

5 kommentarer:

 1. Jamen, billederne du viser er alene inspirerende! Men hende Lis Paludan skal jeg vist støve lidt mere rundt efter i genbrugsen - køb endelig til mig, hvis du ser den!! ;-D
  Knus
  Mette

  SvarSlet
 2. Det skal jeg nok! Og se lige Fru Ekelunds bog på hendes indlæg fra den 20. januar. Den ser vel nok også spændende ud!

  SvarSlet
 3. Hej. Lis Paludans bog har jeg også. Den har jeg lært meget af!
  KH Puk

  SvarSlet
 4. Hej. Jeg kender godt bogen. Fandt den på håndarbejshylden på mlærerseminariet hvor jeg læser. Den ER fantastisk! Selv om jeg ikke tror den er udlånt særlig tit...

  Maria

  SvarSlet
 5. Both are such cool books ! I already have the fist one, and just ordered the second one :-D

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...