-DET GÆLDER OM AT NYDE...
søndag den 10. januar 2010

Fugl, fisk eller midt imellem ???

Alle disse sjove fantasi-væsener bliver ved med at komme... De myldrer ud af min fantasi og tager form mens jeg sidder og slapper af. Det er rigtig dejligt, og nu skal jeg vist snart til at finde ud af, hvor de skal bo...

Har du en idé?

Skal jeg sætte dem til salg?

Skal jeg prøve at tage imod et par bestillinger, hvor jeg arbejder med aftalte farver, men hvor den kunstneriske frihed får lov til at blive bevaret? (Ellers forsvinder lysten jo som dug for solen).
Der er jo absolut ikke noget mønster på noget som helst; jeg former bare efterhånden som arbejdet skrider frem. Derfor kan det godt være svært at aftale en bestemt figur.

Hvad tænker du? Er der idé med galskaben ??? Det kunne være sjovt at høre, om der er interesse for frihæklede monstre, knopper, figurer, blomster, og andet til at pynte op på en vante, pude, hjemmesko, hagesmæk, taske, kjole, bluse eller et hårspænde.

-Og hvad ville monstro være en rimelig pris??? (Se, dén er svær at greje...)
Jeg har forresten helt glemt at sige, at alle de figurer, jeg har vist de sidste par dage er hæklet i bomuld af forskellige kvaliteter - så ved I det!

6 kommentarer:

 1. LisBeth, jeg er vild med din "springfisk"! Det kunne da være sjovt at sælge af dem eller vise dem på noget tøj, puder og tasker, så man kan se, hvordan de tager sig ud :)
  Pris: ingen anelse!

  KH Mette

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til vi skal lege på søndag. Randi synes det skal være hos hende. Det er ok med mig :o)

  Vi ses!

  SvarSlet
 3. Hej Mette! Jeg glæder mig også helt vildt! Kan man godt hækle mens man står på ski? Det kan være, vi skulle lade det komme an på en prøve! Jeg har nu skaffet mig et par ski, men mangler støvler str ca. 41. Sig til, hvis du møder nogen på din vej :O)
  -LisBeth.

  SvarSlet
 4. ej hvor er de fede, ville gerne lære at hækle sådan, eller er det egentlig noget man kan lære,?
  en ide´kunne være at samle en masse af dine fine "monstre" og sætte dem sammen til et halstørklæde ;)
  det kunne være sejt.

  SvarSlet
 5. De er så fede - jeg er klar som køber. :-) Hilsen Bente

  SvarSlet
 6. Jamen det lyder jo hyggeligt... Er der nogen bestemt, du er faldet for, eller er det mere noget med at komme med ønsker? Af de fire viste, forærede jeg "springmusen- eller fisken" til Mette b i går, da hun sprang ud som frihækler (indlæg 18.01.10). Hunden og dragen koster 50,- kr. inkl. porto, og hanen 40,-. Sig til, hvis du er interesseret, eller ønsker nogle andre farver, så ser vi, om det er noget, vi kan hitte ud af...
  -LisBethLys.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...