-DET GÆLDER OM AT NYDE...
fredag den 22. januar 2010

"Kreativ-blogger-award" fra Mette b & Viggehønens Tankeblok!Jeg har modtaget en "Kreativ-blogger-award" fra Mette b :
"Til LisBeth, som kan noget med en hæklenål, som ingen andre kan, som har formået at lære sine børnehavebørn at hækle og som også deler glæden ved håndarbejdet med mig :o)"
...Og fra Karina fra "Viggehønens Tankeblok":
"LisBeth, du skal tage det som en kompliment, det var nemlig meningen ;-)"

Hold da op, hvor blev jeg stolt og glad! Tusind tak for de værdsættende ord!

Der følger en opgave med awarden:

Jeg skal skrive 7 ting om sig selv! Hvad skal jeg nu begynde med???
 1. Mette b er en salgs "bonus-veninde" for mig, forstået på den måde, at vi gennem ret mange år har haft mange fælles bekendte, og veninder uden dog at krydse vore veje og lære hinanden at kende! Vi har bl.a. vores dejlige Randi, som også er lidt af en nørkler ud i forskellige materialer. ...Men så kom Facebook og siden Blogger, og så faldt vi lige lidt over hinandens selskab og inspiration. MEGET, meget hyggeligt!
 2. Jeg har stadig min første, helt røde hæklenål, str. 4, som er utrolig irriterende at hækle med. Underligt, at den ikke fik mig til at opgive for mange år siden...
 3. I min personlige nudanske ordbog, var et af de nye ord, jeg kunne tilføje i 2009, ordet "Reservehæklenål". Aldrig mødt, hverken før eller siden... Men altid godt at kunne fiske en reservehæklenål op af tasken, hvis man lige skulle få et øjeblik til overs...
 4. Jeg har haft min hæklenål med ombord på flyet til Spanien efter at have spurgt højt og tydeligt i Security, om det mon var i orden... Det kunne jo være herligt at fordrive tiden med lidt hækleri! Der var først en smule tvivl blandt personalet, men til sidst blev de enige om, at det nok gik an, at tage hæklenålen med ind i kabinen - bare jeg beholdt den forsvarligt i min håndbagage! Thanks for nothing !
 5. Til jul ønskede jeg mig de der lækre Clover hæklenåle, som skulle være ergonomisk korrekte. Min far spurgte mig for nylig, hvorfor jeg dog ikke bare selv købte dem - nu, hvor jeg ikke fik dem til jul. Jeg sagde, at de jo kostede 40 - 50 kr. stk., og det kunne såmænd sagtens vente, hvortil han tørt bemærkede: "Jamen nu er det vel begrænset, HVOR mange hæklenåle du kan få brug for at købe i dit liv!" -Og det kan han jo nok have ret i... så nu gør jeg det snart!
 6. Jeg har arvet alle min mormors hæklenåle! Dem holder jeg skarpt adskildt fra de andre, og nyder at bruge dem, mens tankerne kredser om min fantastisk kreative mormor, som tryllede tøj og mange andre ting frem til hele familien med sine hænder! ...til 5 piger, 1 dreng og min morfar! Hun er mit store forbillede!
 7. Jeg har endnu ikke hæklet mig en næsevarmer... men det kommer nok lige pludselig en dag, for jeg er en værre frossenpind! Jeg har en idé til at ligge og vokse inde i min højre hjernehalvdel... Den skal være foret med lammeskind, og så skal der kunne monteres en lille spand nedenunder, så man er fri for at gå og tørre næse hele tiden, hvis man er forkølet...

Jeg vil give awarden give den videre til 7 andre kreative bloggere:

 • Rikke fra Fru. Ekelund i Hæklehopla fordi det var hendes dejlige fotos af frihækling, der vakte min allerførste nysgerrighed overfor "Blogland". Hun har utrolig mange inspirerende projekter, som er et besøg værd!
 • Karina fra Viggehønens tankeblog som skriver så hyggeligt om sit liv med sin dejlige familie på godt og ondt.
 • Puk fra The Puk Project som inspirerer andre hæklere med alle hendes gode hækle-idé'er.
 • Anne fra Undreland, som får mig til at smile af hendes dejlige, skæve måde at få formuleret sig på om alverdens ting. Skønt!
 • Fish-Fish fra filletante fish-fish som kan noget helt fantastisk med at spinde, strikke, sy og hækle. Hun inspirerer mig med hendes dejlige billeder af arbejdet med gode naturmaterialer.
 • Kristina fra Mikkelsbær, som er så hyggelig at følge på hendes blog, hvor jeg spændt følger med i, hvordan det går med hendes nybegynder-hæklerier.
 • Pernille, fra Skau & co., som deler ud af sit liv og sin kreativitet, og som får mig til at længes mod København med billeder og beretninger derfra... Suk...

6 kommentarer:

 1. Tillykke LisBeth, også med de flotte ord. Jeg synes også det er sejt, du får børnehavebørn til at hækle.

  Tusind tak for awarden og de fine ord. det glæder mig at du glædes over mine små fortællinger :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med awarden LisBethLys!! Og 1000 tak fordi du giver den videre til mig. Det er jeg MEGET smigret og glad over. Særligt fordi, det giver mig en følelse af, at formålet med min blog er virkelig ér opnået. Nu skal jeg på ferie, så jeg kan ikke nå at give stafetten videre, før jeg kommer hjem igen (rejser i nat). På ferien vil jeg tænke over de 7 ting, jeg skal fortælle om migselv og, hvem jeg skal give awarden videre til. Tak endnu engang og rigtig god lørdag aften!

  SvarSlet
 3. Til lykke med awarden.
  Tak for din kommentar vedr. gummibånd boldene.
  Jeg kendte dem ikke før mine børn kom hjem fra skole og tømte køkkenskuffen.
  Sjovt som gamle ting dukker op.
  Hils din mor. Det var hyggeligt at høre.

  SvarSlet
 4. Tillykke med awarden, Lisbeth. Tusind tak for at du giver den videre til mig. Det er jeg superglad for. Jeg skal lige tænke over, hvad jeg skal skrive.
  KH Puk

  SvarSlet
 5. Kære Lisbeth.
  Først og fremmest mange tak for fantasi- blob´ene. De er meget fine og finurlige. Jeg skal nok vise nogle billeder, når jeg har fået syet dem på en nederdel.
  Tillykke med awarden, den har du virkelig fortjent! - Og mange tak fordi jeg er en af de heldige, som får lov til at modtage den efterfølgende. Det er en ære ;-)
  Jeg lægger hovedet i blød og skriver snarest et indlæg på min blog.
  Kh Karina

  SvarSlet
 6. Gratulerer med awarden - og takk for videresendingen!! Jeg ble noe overrumplet, men glad. Er ikke så bevandret i denne bloggverden så jeg vet knapt hva jeg skal gjøre med den... Jeg ser jeg skal skrive noe om meg selv og så gi den videre. Dersom jeg trenger support melder jeg meg :)

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...