-DET GÆLDER OM AT NYDE...
torsdag den 28. januar 2010

KREATIVT GENBRUGSTIPS #1

Jeg er vild med genbrug og nyder virkelig fornemmelsen af at kunne genanvende, forny og bruge indtil allersidste omgang!
Ikke fordi jeg ikke har råd til at købe nyt, men fordi det er sjovt at se, hvad jeg kan få ud af noget, som ikke længere skal bruges. -Der går sport i det!


Her er min 1. idé til dig...
- mon du vil give en idé tilbage til mig ???

(og alle de andre interesserede genbrugs-bloggere).

"Tobias' halsedisse"

Da jeg var ude på ski for nylig, lånte jeg en dejlig bluse i uld af min veninde, Randi. Den blev våd af sved, så jeg tog den med hjem... og vaskede den. Den havde vist sneget sig ind i maskinen, da jeg skulle til at vaske en "40-60 mix"... og den var ca. str. 4 år, da den kom ud af maskinen igen! Se godt på billedet øverst til højre; det er en Fiskars stofsaks i voksenstørrelse, jeg har lagt ovenpå blusen, for at vise noget om størrelsesforholdet...


Randi tog det pænt og gav mig lov til at slagte blusen! Nu var den jo alligevel død, og så ville hun glæde sig til at se, hvad jeg fik ud af den. Hun er dejlig - og jeg er heldig!

I aftes klippede jeg så godt og grundigt i blusen, fandt gråt garn og nål frem og gik i gang...

Tobias blev MEGET glad, da han kom ned i morges og så den nye halsedisse! Han mente i øvrigt også, at den kunne bruges som hue - og hvorfor egentlig ikke?!

"Den var ikke bare god

- den var MEGA-GOD!"

... sagde han, da han kom hjem fra skole med halsedissen på. Og det var jo dejligt at høre for en mor, som godt kender til det der med at fryse...

Jeg håber, du vil beskriv DIN kreative genbrugs-idé i en kommentar her, og /eller skriv et link, som jeg og andre kan følge til den gode idé! Det kunne være skønt at få samlet en masse gode idé'er! (Hvis du har andre smarte, kreative idé'er, som du synes kunne gøre gavn her, men som ikke har med genbrug at gøre... så bare drop dem af her alligevel!).

Kom glad og giv en idé!

8 kommentarer:

 1. Nej, det var dog helt genialt fundet på - kan godt forstå din søn er tilfreds :-)

  Hvor er den skøn din collage med de smilende børn, man kommer til at smile :-)

  SvarSlet
 2. Tak for de søde ord! Jeg kommer også altid til at smile!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 3. Hm.... Min Tobias har det med at glemme de hjemmelavede halsedisser i skolen. Det kan være jeg skal koge en sweater :-)

  SvarSlet
 4. Det er jeg ogsdå helt tilfreds med, du må gerne låne en trøje en anden gang!
  Knus fra Randi

  SvarSlet
 5. Hvor er den blevet flot. Jeg kan godt forstå Tobias er tilfreds :)

  Fedt med bogstaverne, du har klippet ud og syet på. Måske vi skulle holde en fælles slagtedag? Jeg mangler et par hjemmesko.

  Knus fra Mette

  SvarSlet
 6. Hej Mette og Randi! Fælles slagtedag var da en glimrende dag - Randi kunne jo være hende, der kom med trøjerne - hi hi...

  SvarSlet
 7. Ja, det er da en glimrende idé! Hun har så mange pæne ;o)

  SvarSlet
 8. Så stilig den var! Likte veldig godt de bokstavene.
  Ha en fortsatt god helg :)
  Takk for at du stakk innom vår blogg.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...