-DET GÆLDER OM AT NYDE...
mandag den 18. januar 2010

Grineflip på ski!

Så blev det endelig dagen, hvor jeg skulle på ski for første gang i 17 år!
-Og på langrendsski for allerførste gang...

Altså... nogle mennesker tager på latterkurser fordi det er så supersundt at grine... Og det kan de så bruge en fantastisk masse penge på. Jeg tror såmænd også, at det er en rigtig god investering, hvis man ikke har andre muligheder; de dage, hvor man slet ikke griner af noget som helst, er da også dræbende, ikk'?!

Nå, men dét problem er jeg ligesom helt ude over at spekulere på! Jeg skal bare være i fantastisk godt selskab og så miste kontrollen over 100 % over min krop på samme tid - SÅ er den hjemme!

Og det var da lige præcis, hvad der skete for mig i går! Og det så sådan her ud... Det var ikke bare én gang, jeg røg i sneen, og det var altså ikke let at komme op igen, når jeg først havde fået totalt grineflip... Og dét fik jeg! Mens jeg så lå der og vred mig i latterkramper, fik jeg øje på, at Mette b - med det kølige overblik og masser af tid - fiskede sit lommekamera op...

Efter et par timer på ski, gjorde det godt at komme hjem i varmen til hækle-nørkle-hygge. Dejligt at sidde stille og råhygge; ikke mindst fordi det sitrede i enhver større og mindre muskel, jeg bevægede. Ganske som forventet, men alligevel... Jeg troede altså ikke, at jeg havde SÅ mange muskler!

Det var en fantastisk hyggedag, som nok blev den første i en længere række... Nogle fik lært noget om at slippe sig selv løs på ski, og andre fik lært noget om at slippe sig selv fri med en hæklenål.

Tak for en fantastisk dag med latter og læring, søde Mette b og Randi!

6 kommentarer:

 1. Hahahahaha, ja, det var en skøn dag og du kan tro jeg får hæklet. En snegl eller noget og måske en fisk eller også er den en høne er jeg i gang med.
  Ja, det var bare starten på en hel masse hyggelige dage med te, grin, kreativitet og fysiske udfordringer...

  Klem fra Mette, nu også fri hækler ;o)

  SvarSlet
 2. Fedest at have en frihækler mere i mit nørkleunivers :O)

  SvarSlet
 3. Det sjoveste ved "ski" er efter min mening at lære det - der er der, man får de bedste grin. Så lige, at du brugte udtrykket "gratte" i din profil. Jeg er Nordjyde i "København" - altså bor i Birkerød og arbejder i København. Du kan tro, at grette eller gratværk er et fremmedord, når jeg en sjælden gang bruger det blandt de indfødte københavnere :O)

  KH Rikke

  SvarSlet
 4. Du har bare den helt rigtige indstilling til det ski der! Så det bliver vi da nødt til at holde i gang, er der ikke noget orlov man kan få, når det er sne? Synes det er lidt forstyrrende, når man skal på arbejde når det er lyst, og løjperne ligger der ude og kalder....
  Knus fra randi

  SvarSlet
 5. Hej Rikke!
  Dejligt at høre fra dig! Frihæklere er der jo ikke for mange af her i landet... Og ja, jeg kan godt forestille mig, at du er blevet sat lidt på plads, hvis du har snakket om noget grat, eller at noget er træls... Ti hi. Bær over med de stakler... Deres sprog er bare lidt mangelfuldt!

  Hej Randi!
  Ja, det er noget værre noget med det arbejde; det har det jo med at gribe utrolig meget ind i vores fritid ;O) Det er nu nok meget godt lige nu, for jeg er stadig øm alle mulige steder!

  Knus fra LisBeth.

  SvarSlet
 6. haahaaa selv om det er et år siden, så er det fandme et sjovt indlæg!!!

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...