-DET GÆLDER OM AT NYDE...
tirsdag den 22. maj 2012

Snitmønster søges…

Sødme, sødme, sødme...

“Undskyld, at jeg sådan maser mig på, men jeg har gået med et helt bestemt billede på nethinden hele dagen, og dét billede er faktisk dit...”

…Sådan startede jeg en besked på Facebook her til aften til en gammel bekendt fra min højskoletid. Jeg havde set billedet af den sødeste bluse på hendes side på FB, og jeg faldt da lige pladask for den! I dag fik jeg så lyst til at sy en farvestrålende, figursyet sommerbluse, og så faldt tanken straks på dén!

Jeg har sådan lyst til at sy et par søde sommerbluser af dén slags, så jeg satte mig til at skrive til hende. Gad vide, om hun vender tilbage med hjælp til mig?!

Nå, men mens jeg venter, må jeg jo arbejde videre på idé’en, for ét er sikkert: Jeg skal nok få lavet et eller andet lignende: Figursyet, kortærmet, farvestrålende, sød!

Ligger du inde med et snitmønster, der måske vil kunne bruges, må du rigtig gerne hjælpe mig på vej! Skriv gerne herunder eller på mail

Snitmønster efterlyses!

2 kommentarer:

 1. Hej LisBeth,
  tak for sidst. Hold fast en herlig dag vi havde :)

  Jeg har ikke lige et snitmønster, men hvis alt andet glipper kan vi tegne den selv ud fra en af dine bluser og dine mål.
  - så har vi også en undskyldning for at ses!

  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Mette!

  Selv tak for sidst, det VAR nemlig en rigtig dejlig dag!

  Tak for dit tilbud. Jeg drønede ned til Fjølner i formiddags og var den første kunde i butikken. Jeg fandt et snitmønster, som jeg il modellere lidt om på. Det var rigtig sødt! Det havde det let buede bærestykke, var faconsyet og buede også lidt for neden. Resten retter jeg til. Jeg kunne ikke nå at finde stof, så det må jeg videre med i morgen. Måske vi skulle finde på en tre-tøsers sydag snart? Det kunne være hyggeligt! Kigger lige kalender snarest, og så må vi snakkes ved.
  Knus!

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...