-DET GÆLDER OM AT NYDE...
lørdag den 4. august 2012

Køretid = hækletid… #1

Professorterning

I sommerferien blev mange kilometers motorvej tilbagelagt, og som co-driver, gav det mig mange timers mulighed for at lege med hæklenål og garn.

Jeg havde ingen idé’er, da vi trillede hjemmefra, men så så jeg, at vores ældste søn havde taget sin professorterning med i bilen. Den kunne jo få  en lille “sovepose”… Bare for sjov!

De 6 farver til siderne er færdige. De seks farvede kvadrater var hurtigt hæklet i lækkert uld…Så er de første fire sider hæklet sammen. …Så blev de hæklet sammen en efter en med noget langhåret “et eller andet-garn”; jeg havde desværre ikke fået sort uld med. Projektet var jo kun for sjov, så jeg måtte være glad for bare at have den rigtige farve, så terningen kunne komme til at minde om en rigtig professor-terning.

Til sidst syede jeg kædesting på alle sider, som derved blev delt op i ni felter.

Den lange, sorte løkke kan ses langs den hvide og grønne side.

To sider blev ikke hæklet sammen, men holdt åbne, for at terningen kunne komme ind. Jeg hæklede en lang løkke, der gik fra hjørnet, hvor de to åbne sider mødtes, og ned til et hjørne nedenfor. Dér havde jeg syet en knap på, så “soveposen kunne lukkes. Lidt intermistisk, men godt nok.

Voila!

Feriens første hækleri var skabt…

3 kommentarer:

  1. Ja, selvfølgelig må terningen have en sovepose, når den er ude at rejse :-)

    SvarSlet
  2. Ja, den skulle jo nødigt ligge der og føle sig kold og alene ;o)

    SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...