-DET GÆLDER OM AT NYDE...
lørdag den 26. februar 2011

De halve projekters tid

Er der mon liv i bloggen, eller i hende, der står bag den?

Tja, der er da stadig en puls, kan jeg orientere om, men lige nu er det vist mest de halve projekters tid, og hvem gider egentlig se på alle mine halve projekter, der måske alligevel aldrig bliver færdige?!

Nå, men for lige at I ikke skal tro, at jeg er faldet helt af pinden, må jeg hellere vise jeg et af dem alligevel. Så må du jo vælge at zappe videre, hvis det bliver for meget for dig !

Det lille bamsehovede tager formJeg har længe haft planer om at lave nogle bamser til eventyret “Guldlok og de tre bjørne”, som jeg vil bruge i børnehaven. Idé’erne har været mange, og jeg har haft flere forskellige udgaver af eventyret med hjem fra biblioteket for lige at få genopfrisket handlingen. Og hvor er der dog mange forskellige udgaver!Der er bamser over alt - selv i grøden...

På et tidspunkt faldt jeg så over denne søde billedbog på et loppemarked. Der havde engang været 4 fingerdukker med, men de var for længst blevet væk. Til gengæld skulle jeg få den for sølle 5 kroner! Jeg faldt pladask for billederne og den utrolig søde tekst, og så var det jo lige pludselig givet, hvilke bamser, jeg skulle hækle…"Det var ham, der gjorde det!"Det var jo finger-bamser!

Sikke et lillebitte og meget hyggeligt hækle-nørkle-pille-projekt! Jeg gik i gang den anden dag, hvor jeg alligevel skulle have tiden til at gå med dyne og fjernsyn.

…Og så er jeg ikke lige kommet videre endnu, men det kommer nok lige pludselig... Han skal da have et par øjne, og den der hvide kant, der ligesom skulle have antydet, at der jo var et par hvide sko under de blå bukser… Den er kikset! Den ryger af! Det ser ud som om han har kjole på.

Nå, men nu fik du et halvfærdigt projekt at se. Måske kan det inspirere selv om det ikke er gjort færdigt endnu? Det håber jeg!

Har DU et halvfærdigt projekt,

du tør vise frem?

8 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth.

  Jeg sidder og får helt lyst til, at læse eventyret ;o) Husker det svagt fra jeg var barn :o)

  Er det rigtig forstået det er de forsvundne fingerdukker du er ved at genskabe ??? Hvis ja, er det et helt igennem skønt og hyggeligt projekt. Og så tar jeg hæklehatten af for dine evner til at hækle SÅ småt, det må virkelig være noget af et tålmodigheds- og pillearbejde.

  Hmm, om jeg tør vise ufærdige projekter frem ??? Har fornyelig haft et indlæg om nogle trekanter der snart kan fejre 1 års jubilæum, men jeg arbejder hårdt på sagen for, at de ikke når at fylde år som ufærdigt ;o)

  Forsat dejlig weekend. Her er det mig der sidder med puteren under dynen og en spand ved min side :o(

  KH Anette

  SvarSlet
 2. Hej igen.

  Kom lige til at se din guide til ikke bloggere så de kan ligge en kommentar. Må jeg kopiere din guide og bruge den på min blog ???
  Jeg har ofte ærget mig over at jeg ikke har kunnet knække koden til hvordan "ikke-bloggere" som fx. familie og venner kan ligge kommentarer.

  KH Anette.

  SvarSlet
 3. Hej Anette! Tak for din hyggelige hilsen! Og ja, selvfølgelig må du kopiere min guide! Det er jo hele idé'en med mit bloggeri: At vi deler gode idé'er med hinanden. God fornøjelse!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 4. Tak Lisbeth, det vil jeg gøre med samme :o)
  Knus Anette

  SvarSlet
 5. Hej LisBeth

  Sikke en sød lille dukke. Ja den ligner en kjole. Måske kan du brodere en mørk linie op "mellem benene", så det ligner mellemrummet mellem buksebenene?

  Hyggeligt med små skuespillere til eventyret. God idé. Og god weekend til dig!

  Kh din nærmeste blognabo
  Rikke

  SvarSlet
 6. Sjovt nok, at du skriver det der med at brodere en mørk linje... Det er lige netop, hvad jeg har tænkt på at gøre... Tak for din synkron-idé!
  Kh. LisBeth.

  SvarSlet
 7. Hmm halve og kvarte projekter har jeg masser af...det går lidt op og ned med færdiggørelsen af ting...man skal helst havbe lyst til det man laver ellers bliver det sjældent rigtig godt...

  SvarSlet
 8. Hvor har du ret, Kirsten! Og i øvrigt har jeg lige klippet den stakkels, lille bamse midt over... Jeg blev simpelthen SÅ træt af de bukser og for lidt garn i den rigtige farve. Jeg prøver lige noget andet...

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...