-DET GÆLDER OM AT NYDE...
torsdag den 24. juli 2014

Bamsegavekort til en 4-årig

Jeg havde et bamsegavekort til Build a Bear, som min søde niece skulle have i gave på sin 4-års fødselsdag. Det var en sort boks med et billede af nogle bamser udenpå, og jeg vidste med sikkerhed, at vi ville få en sjov og dejlig oplevelse sammen den dag, hvor vi skulle køre til Århus på tøsetur bare Maja, min søster og jeg. Ingen tvivl om det!
...Men så kom jeg til at tænke på, hvor abstrakt det ville være for Maja at pakke en sort boks op og så prøve at forstå, hvad vi voksne fortalte om en køretur, en bamse og om at hun selv skulle være med til at lave den i en butik en anden dag...
Det virkede pludselig helt forkert, så jeg løb op fandt en bamse i den legetøjskurv, som jeg plejer at finde frem, når min søsters børn kommer på besøg, og så satte jeg mig ud i en solstråle og nød, at jeg havde sommerferie og masser af tid, og at vi først skulle til fødselsdag om aftenen!
Jeg fandt noget lækkert uldgarn og gik i gang med at hækle en miniatureudgave af den "Wild Flower trøje" fra Drops Design, som jeg er begyndt på til mig selv. Jeg startede med blomsten på ryggen.

Og så fik den lige lidt ekstra tøserier i form af en pink blondekant og en fin, rund knap foran.

Bamsen nåede lige præcis at blive klædt på før vi skulle afsted til fødselsdagen, og hun blev godt modtaget:

Her sidder hun ved siden af Maja, der fandt på at bruge den fine sorte æske som sæde til "Cecilie-Bamsen", som navnet blev... Lige pludselig virkede det helt overflødigt med den Build a Bear-oplevelse, men den skal nok blive god, når vi kommer så langt... en helt anden dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...