-DET GÆLDER OM AT NYDE...
mandag den 28. juni 2010

Hæklehygge....

Dejligt med en forlænget week-end sammen med familien! Jeg har haft fri, afslapning, hygge og afstresning siden torsdag eftermiddag og indtil i dag til middag... SKØNT! Og tiltrængt!

Dejligt, at kunne fylde dagene med nydning... Som en af mine børnehavepiger sagde til mig sidste sommer:

"Det gælder om at nyde!"

Da jeg stod op til morgen, så øen i mit køkken ud, som du ser på billedet her! Det var det sidste jeg slap: Lillesøsters barnevognstæppe, som jeg stod og legede med sent i aftes. Og ja - jeg leger virkelig! Hvor er det godt til hjernen at lege med farver, kompositioner og former. Og ja - jeg STÅR ofte og hækler, når det er frihækling, det drejer sig om. Jeg bruger nemlig bordet rigtig mange gange til at lægge arbejdet ned på, så jeg kan fornemme, om jeg skal øge eller reducere antallet af masker.

De søde margueritter er rester fra en sød sommerbuket, jeg fik af mine søde børnehavebørn og deres forældre. Det er lige til at blive i godt humør af!

Nu vil jeg videre med at lave en god dag! Jeg vil nå mindst tre gode ting i dag: Cykle på arbejde, hækle og have revance i vikingespil!

Hvad vil du gøre for at få en god dag?

3 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig weekend, du har haft. Og allerede har planlagt at lave i dag :)
  Hvor bliver tæppet skønt i de farver.

  God mandag til dig

  SvarSlet
 2. Åh LisBeth det ser så hyggeligt ud. Gode planer, du har. Jeg har misset et møde med mi outplacement konsulent i dag - fordi jeg er en KLAPT*ORSK til at kigge i en kalender, så jeg er eddikesur selv om, jeg fik afleveret børnene på den BEDSTE måde i dag og tænet 1½ time i fitness og nu er klar til at browse jobannoncer. Jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg skal snappe ud af den her surhed og lave en god dag. Måske jeg skulle starte forfra på en eller anden måde.

  Måske er der nogel spændende jobannoncer, jeg kan tænde på... Eller noget hækling....

  Kh Rikke

  SvarSlet
 3. Ser dejligt ud det hækleri der...jeg vil skynde mig at få fri fra arbejde og fortsætte et haveprojekt jeg igangsatte i weekenden...det må være mit bud på en god aften!

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...