-DET GÆLDER OM AT NYDE...
lørdag den 26. juni 2010

En hækle-epoke slutter...

...I hvert fald for mig...

Nu er tiden kommet, hvor mine store børnehavebørn skal til at starte i børnehaveklasse efter ferien. Så skal jeg til at have de små, søde "nullere" på 3 år, og der går lige lidt tid, før de er store nok til at lære at hækle...
(Beklager den forringede billedkvalitet...)
De store børn blev rigtig dygtige til at hækle, og flere af dem drev det så vidt, at de kunne frihækle de sjoveste og fineste dimser, armbånd og blomster, som de kunne glæde familie og venner med. Det blev bl.a. til et politihunde-armbånd med en rigtig politiknap på, som blev foræret til en vaskeægte politihund (...som kun får lov at have den på til parade!), brocher til bedstemødre, blomster på hårspænder og pandebånd, en hund med påsyede ben(!) og armbånd med fine knapper på.

Det har været fantastisk at opleve den fordybelse, det har givet både piger og drenge at sidde og nørkle med garn og høre historie hver dag, før vi gik på legepladsen. De fik lige koblet fra oppe i hovedet og ladet op til de sidste timer før mor eller far kom og hentede dem.

Hvis du gerne vil prøve at hækle med børn, har jeg her et blogindlæg fuld af mine gode råd.
God fornøjelse
- og husk: Hækling er ikke kun for piger!!!

3 kommentarer:

 1. hej lisbeth , spændet er blevet brugt lige siden det blev færdigt :) og bæres med stolthed:)) Hvor er det trist når en epoke slutter....men så putter vi den i hjertet ind og glædes hver gang vores tanker eller minder banker på...tak for tre fantastiske år. mange tanker fra Camilla(almas mor)

  SvarSlet
 2. Hej Camilla! Hvor er det dejligt at høre fra dig! Jeg gik netop og tænkte på, om jeg skulle ringe og spørge dig, om du syntes om, at jeg havde billedet af Almas fantastiske blomst med på min blog ;O) Den er bare så fin! Jeg har af og til haft lyst til at vise billeder herinde af "Tudsebørnene", når de hæklede, for det har været fantastisk skønt at se... Men jeg har ikke villet indvie alle forældrene i at jeg havde bloggen, så jeg har kun brugt anonyme billeder. Tak for lån af din dygtige hæklepige!
  Kærlig hilsen LisBeth.

  SvarSlet
 3. Åh for noen heldige barn som får gå i barnehave hos deg, LisBeth! Når denne epoke er over,er det nok vemodig, men så må du jo selvsagt begynne på ny frisk med nye smårollinger - du klarer helt sikkert å fortrylle dem også! Tenk så herlig å få leke seg til gode husflidskunnskaper - for en ballast å ta med seg videre i livet!
  Kh. Ullemia

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...