-DET GÆLDER OM AT NYDE...
søndag den 13. juni 2010

Barnevognstæppet - next step...

Så har jeg haft lidt tid til at hækle på barnevognstæppet igen, og jeg lovede tidligere at vise arbejdet frem efterhånden som jeg kom videre. Billedet er fra i forgårs, for det er ikke just hækleri eller andre finmotoriske udfordringer, der ellers præger min dag i dag. Det er mere sådan noget med at have gæster, ordne have og nyde, at det endelig er tørvejr...

Hav en god søndag derude...

Hvad mon DU får ud
af denne skønne dag???

11 kommentarer:

 1. Det er godt nok et spændende projekt du har gang i. Glæder mig til at se det færdige resultat:)

  SvarSlet
 2. Hej LisBeth

  Det ser lækkert ud! Ja altså voes søndag er gået med at lave alt muligt og ingenting hele morgenen, været på huskiggeri (det varen nitte) ved middagstid og jeg er lige blevet færdig med at røre en rense- og en bodycreme. Nu sidder jeg og assiterer Elias med glitterglue og Annabella med perleplader. Nogle dage når man bare det hele...

  Kh Rikke

  SvarSlet
 3. Det tegner flot og godt:-)
  Min søndag. Bare stille pga. 40års fest ved venner til kl 4 i nat!
  Kh MAria

  p.s Jeg har brug for teknisk assistance igen! Hvordan pokker laver man det seje dias-show ude i siden?
  Kan godt finde funktionen men kan ikke finde ud af om jeg skal bruge picasa eller?
  Kan du hjælpe mig igen igen?
  Kh

  SvarSlet
 4. Hei... :O)
  Takk for de hyggelige kommentarene på bloggen min. Syns du ikke kunne være med på bestemorSWAP, men jeg har full forståelse for at ikke alle har mulighet til det. Takk for at du reklamerer for det på bloggen din!

  Teppet du heklet på ser utrolig spennende og ikke minst kreativt ut..., har aldri prøvd meg på noe sånt, men må innrømme at jeg fikk lyst til å prøve noe lignende... :O)

  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlet
 5. Spennende å følge med deg og det nye teppet ditt - hva du får til!!!
  Har hatt sønn, svigerdatter og vårt yngste barnebarn (21 år)på besøk. Jeg presenterte henne for bloggen din, og hun ble helt betatt, og skulle i morgen den dag avsted og kjøpe garn i sine yndlingsfarver. Deretter kommer hun hit til meg, og så skal vi i fellesskap "kreere" et pannebånd til henne. Hun har basic kunnskap i hekling, spinning og strikking, så vi skal riktig kose oss. Så der kan du se hva bloggen din kan inspirere til...
  Forgylling av en helt vanlig søndag!
  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlet
 6. Fedt at følge med i din frihækling! Det ser rigtigt fedt ud.

  SvarSlet
 7. wauh, hvor ser din frihækling fantastisk ud. Selv er jeg først ved at lære at hækle og har derfor kastet mig over oldemor firkanter, da de er overskuelige at få afsluttet, og med lidt tålmodighed skulle de gerne blive til et "slumre-tæppe" glæder mig til at følge din blog ;0)

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth.
  Ih hvor ser det fedt ud. Gldæer mig SÅ meget over at kunne følge med i hvordan dit store projekt skrider frem. Jeg er simpelthen SÅ imponeret over din evne til at frihækle. Jeg er selv gået lidt igang. Jeg har dog ikke nogen skitse, hækler bare hvad garnet og hæklenålen vil have mig til. Men jeg har en tendens til at få det lavet for småt og detaljeret. Mon du kan anbefale bøger eller links til steder hvor jeg kunne få lidt fifs ???
  Anette

  SvarSlet
 9. Hej Anette! Jeg har netop skrevet en lille hjælp til dig og andre interesserede. Du finder det i højre side af bloggen, og det hedder "Hjælp til at komme igang med at frihækle..."

  Maria! Jeg skal nok hjælpe en af de nærmeste dage!

  Alle I andre: Tak for jeres søde kommentarer! Og velkommen til nye læsere!

  SvarSlet
 10. Tak Lisbeth, det haster ikke :-)
  Maria

  SvarSlet
 11. Hej Lisbeth og tak for hjælpen.
  Men jeg må lige spørge igen... sorry.
  Når jeg går ind og vælger picasaalbum og album, så kan-vil den ikke genkende mit brugernavn og kan derfor ikke finde min billedmappe.
  Jeg har lavet mappen offentlig tilgængelig, troede det villle hjælpe, men det gjorde det ikke?
  Har du en ide eller?
  Har prøvet brugernavn både med og uden @ osv...?
  Mvh og god weekend. Maria

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...