-DET GÆLDER OM AT NYDE...
lørdag den 3. september 2011

Dagens gode gerning

 

Haveredskaber “HOLD KÆFT, HVOR ER JEG GOD…

HOLD KÆFT, HVOR ER JEG GOD!”…

… råbte jeg ud over haven i aftes, da jeg rejste mig op og strakte armene i vejret!

Jeg havde taget mig sammen og kravlet hele indkørslen rundt på alle fire med håndkultivator, kost, skumunderlag til knæene og en papkasse til ukrudt. En fredag aften med knaldende hovedpine… Jeg ved ikke lige, hvor overskudet kom fra, men det føltes virkelig godt at trodse hovedpinen og få gjort “Dagens gode gerning” i stedet for bare at miste resten af dagen inde i sofaen! Hovedpinen ville jo være der uanset hvad, og den friske luft, roen og fordybelsen gjorde godt...

Det eneste, der egentlig kunne forstyrre mig var Holly, der ind imellem så sit snit til lige at hapse min lille håndkost og løbe triumferende afsted med den med hovedet højt løftet. Der er jo endnu ikke så langt fra hendes mund og ned til jorden, og sådan en kost er vel omkring en 25 – 30 cm. lang!

I dag har jeg planer om endnu et “Dagens gode gerning”-projekt. Planen inbefatter noget med familien, Dansk Cyklistforbund og en familiecykeltur i Viborg. Vi var med sidste år, og det var virkelig hyggeligt!

Det er blevet til alt for mange kilometer i bil og alt for få på cykel denne sommer… Så nu skal der cykles lidt i dag…

cykelellerbil

Har du  et “Dagens gode gerning” – projekt???

3 kommentarer:

 1. Uha, jeg har et hus der skal males! Det hjælper nogle gange at komme ud at gøre noget i den friske luft, når man har hovedpine. Så ligger man ikke på sofaen og spænder i kroppen.
  Herligt at Holly gider hjælpe dig :)

  God cykeltur!
  Klem og god lørdag.

  SvarSlet
 2. Dagens gode, i går loppefund på hans Tausen, ny fyrretræs skænk krævede straks at den gamle skramlede blev skiftet, indhold og flere poser gamle papirer og diverse røg ud...det er skønt! Så var vi til gudenåløb og det var dejligt, hyglig og god gerning tror jeg nok! oprydning greb yderligre om sig i dag, men bare rolig der er rigeligt stadigvæk.....
  knus fra randi

  SvarSlet
 3. Tja, godt at få ryddet op og ud både ude og inde! Hav en dejlig opdyddelig dag!
  Knus fra LisBeth.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...