-DET GÆLDER OM AT NYDE...
fredag den 9. september 2011

På svampe-hyggetur…

Holly 13 uger Lyset var fantastisk, Holly var parat, svampene var imponerende smukke – og der var ganske mange. Svampetur i efterårssolKæresten havde hældt kaffen på termokanden, tæppet var lagt i tasken og solens stråler på de skovede træstammer lokkede. Vi samlede tragtkantareller i massevis, som vi måtte transportere i en (ren!) pølsepose, som til sidst så ud som om vi havde ryddet op efter en Sankt Bernhardshund…

Svampetur i hundeskoven

Jeg kan varmt anbefale en

efterårstur i det skønne solskin!

(Husk evt. en romantisk kurv …)

3 kommentarer:

 1. Hvor jeg misunder dig, din fantastisk lækre, dejlige og krammeskønne hund. Misunder på den gode måde - jeg har jo selv en dejlig hund. Men Holly ER da simpelthen ikke til at stå for.

  At have hvalp kan nok lægge beslag på ens tid, men vi hører vel fra dig ind imellem - gerne i indlæg, hvor Holly er med :)

  SvarSlet
 2. Ja, det bliver ikke til så meget bloggeri for tiden... Og når der endelig kommer noget herfra, sniger min lille Holly sig gerne med... Måske skulle jeg hækle fire vinterfutter til hende ?! ;o)

  SvarSlet
 3. Ja, LisBeth - hun skal have hæklede futter. Dem glæder jeg mig til at se. Hvor er hun bare sød, den lille rynkede hund :-)

  Kh Rikke

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...