-DET GÆLDER OM AT NYDE...
søndag den 16. maj 2010

Frihæklings-inspiration helt til Norge...

HVOR BLEV JEG DA GLAD OG STOLT,
da jeg fik denne mail i aftes!
Jeg bliver simpelthen nødt til at prale, for jeg er ikke så vant til ros, og ved derfor ikke helt, hvordan man opfører sig ordentligt - Ti hi...
Jeg er lovligt undskyldt!

"Kjære LisBethLys!
Jeg er ingen blogger (er 1932-modell), men veldig opptatt av håndarbeide, ull i alle fasonger, vildsau, kid mohair, hund, merino, kamel osv. Min datter og jeg karder og blander farger, jeg spinner spennende garn på rokk og hun på håndten, og begge to strikker - kort sagt vi KOSER OSS!
Men så til saken: Jeg er helt fasinert av Malthes barnevognsteppe i frihekling - det er uten tvil det nydeligste jeg har sett. Egentlig alt for fint til å bli "knurvet" sammen i en vogn, det burde henge på veggen for å komme til sin rett - det er jo et rent kunstverk. Tegningen du har laget på forhånd er jo tydelig Munch-inspirert, og burde henges opp til pynt den også!
Jeg er dessverre ikke særlig dreven innen hekling, har ikke drevet det særlig lenger enn til grytelapper. Jeg fikk ustyrtelig lyst til å prøve meg på frihekling - og lage noe som ingen andre har, og undres på om du kunne gi meg tips om noe litteratur som kan være til hjelp for en nybegynner?
På forhånd tusen takk!
Og lykke til med fremtidige prosjekter!
Jeg har lagt din blogg inn blant mine favoritter, og sjekker hver dag om der er dukket opp noe nytt!!
Med vennlig hilsen
Ullemia"

Tænk engang, at jeg kan sprede inspiration og glæde helt op til Norge! WOW! Blogging rykker! Omdrejningspunktet for mig er jo netop inspiration frem og tilbage!

Jeg vil rigtig gerne hjælpe Ullemia og andre interesserede i gang med at frihækle!

Prøv i første omgang at klikke på "STIKKER STIKORD"-listen ude i højre side af bloggen. Der kan du f.eks. finde ordet "Frihækling", som sender dig videre til en kæmpe-lang liste af blogindlæg. Både ovenfor og nedenfor denne liste, kan du så vælge at se ældre indlæg, og et af dem, lægger jeg lige et link til HER. I indlægget finder du titler og ISBN-numre på et par fantastiske bøger, hvor der er masser af inspiration og grundig indføring i teknikkerne i frihækling.

Rigtig god fornøjelse med hæklenålene derude i
det "ganske danske"... og bl.a. norske land !

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle flotte ord. Jeg er helt enig - du er simpelthen så dygtig til det fri hækling. Jeg kan anbefale endnu en bog, der hedder Freeform Strik & Hækling af Prudence Mapstone ISBN 978-87-7847-102-4.

  Kh Rikke

  SvarSlet
 2. Du skal være stolt og hvor er det flot! Jeg er enig i at det burde hænge som pynt på væggen :)

  SvarSlet
 3. Tak for de søde ord! :O)

  SvarSlet
 4. Du kan da være stolt !! og sikke en ide med at hænge det op !

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...