-DET GÆLDER OM AT NYDE...
fredag den 7. maj 2010

Mit drømmerum...


Jeg bor i et byggehus! Min mand og jeg kan slet ikke lade være med at få ide'er sammen, og bygge om og til i en uendelighed...

I går var vi begge hjemme og knoklede for at gøre et delprojekt færdigt:

Soveværelset nedenunder skulle tømmes, for rummet bliver snart byggerum med støv fra et hul i muren. Der skal terassedør i ud til en stor aftenterrasse, som vi skal til at lave. Stuen skal udvides, og det ene projekt griber ind i det næste...


Atelieret ovenpå skulle tømmes, rengøres og have sat gardiner op. Det er mit drømmerum - som skabt til at samle energi i! Det er det, du ser på billedet...

Og det bliver godt med det smukke, nye, kvart-runde soveværelse med udsigt over hele parken... Værelset er et tårnrum med buet væg i den ene side; smukt at se på - og svært at indrette...

Men det er selvforskyldt! For det var OS, der tegnede det halv-runde hus, og OS, der bagefter byggede det. Og det er OS, der nu bor i det. OS, der gjorde det, fordi vi begge har hang til organiske former, og derfor ikke kunne lade passeren ligge!

Selvom det er besværligt, elsker jeg trods alt alle de runde former, der omgiver mig herhjemme. Rundt, stort, åbent, lyst og rengøringsvenligt; altid centrale ord i vores byggeri.

Nu vil jeg finde lidt mere energi frem, så drømmen om soveværelset med den smukke udsigt over parken, kan rykke nærmere!

Har du en drøm, du kan gøre noget ved i week-enden???

2 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth.
  Skynd dig da lige at sætte nogle billeder på af jeres hus udefra! Jeg bliver lige helt vildt nysgerrig! Det ser smukt ud det runde rum.
  Gov weekend til dig.
  Mvh Maria

  SvarSlet
 2. HejMaria! Vi er ikke helt færdige med facaden endnu... I efteråret begyndte Søren at pudse huset hvidt, men vinteren satte en midlertidig stopper for projektet. Her er et par links, hvor du kan se lidt:

  http://lisbethlys.blogspot.com/2010/03/paksel-pa-klkebakken.html

  Her kan du tydeligt se, at der ikke er blevet pudset under vinduerne i den ene side af indgangspartiet... Men det kommer nok snart!

  http://lisbethlys.blogspot.com/2009/12/vinterpalads-drenge-og-en-hellig-sne.html

  Det er lige, hvad jeg hurtigt kan finde frem af mit drømmehus, som har taget form over de sidste 7 år!

  God week-end til dig også!
  Kh. LisBeth.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...