-DET GÆLDER OM AT NYDE...




onsdag den 9. juni 2010

Varme tæer i Ullemia's "labber"...

I dag er en dejlig dag!
Det er der faktisk mange grunde til, men her får I lov at få en af grundene at se. I min postkasse lå der nemlig en pakke fra Ullemia fra Bergen. Hun skrev til mig i sidste uge for at høre, om vi ikke kunne lave en byttehandel til fordel for hendes oldebarn - og til fordel for mine forfrosne tæer. Hun skrev bl.a.:

"...jeg er helt facinert av dine nydelige hårspenner - jeg er helt sikker på at mit oldebarn ville bli kjempeglad om hun ble den lykkelige eier av et par slike!"
Så i går sendte jeg 2 hårspænder, en hårelastik og en broche (til oldemor Ullemia) afsted mod nordligere breddegrader, og nu tøffer jeg så rundt i mine nyerhvervede, bløde, lækre, VARME "labber" og sender Ullemia en sød tanke. Tænk engang, hvor heldig jeg er! "Labberne" er simpelthen resultatet af en fantastisk proces, hvor Ullemia og hendes datter, Brita har forarbejdet de ypperste materialer. Her er, hvad Ullemia fortalte mig:


"Ullen er fra villsau, en spælsaurase som går ute hele året. Brita og jeg er med på sanking og klipping i juni. Så sorterer vi ullen etter farge og kvalitet, vasker den for hånd, og spinner garn som igjen vi strikker til deilige, varme labber. Ullen inneholder mye lanolin, i motsetning til "kjøpegarn" som har gjennomgått mange kjemiske prosesser. Har man først prøvet et slikt par, er man solgt, ALDRI MER kjøpelabber i vår
familie og vennekrets."

Og JA! Jeg ER solgt!
-Og glad for, at vide,
hvor de
fantastiske "Ullemia-labber" findes...

3 kommentarer:

  1. Vejret er så også til varme sokker...den sommerlader ligesom vente på sig!

    SvarSlet
  2. I dag er MIN deilige dag! 3 hårdimser og 1 broche ligger på bordet og smiler til meg - du er vel søt som tenkte på meg også! Brochen vil nok bli flittig brukt - nydelig!
    Og hårdimsene!!! Jeg kan knapt vente på å se dem i håret til Maya, bilder kommer!
    Flott med labber i ballettposisjon - stilig - og VARMT. Her er 24 grader i skyggen, så jeg går barfot - men det er meldt regn imorgen.....

    SvarSlet
  3. Hei..., hvis du vil være med på bestemor swapen jeg arrangerer så det hadde det vært koselig om du hadde bekreftet det på bloggen min..., for nå har jeg lagt ut regler og på melding... :O)

    SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...