-DET GÆLDER OM AT NYDE...
søndag den 26. december 2010

Der er dømt totalt familie-råhygge!

Man kan ikke sige, at der er faldet ro på vores lille familie denne jul… Playstation 3 Move har fundet vej ind i vores stue. 2-personers sofaen måtte først vige pladsen for juletræet, og siden er den ikke vendt hjem, for vi hopper og springer, sveder, griner og giver hinanden “PWN for vildt” (her har vi med en meget pinlig mor at gøre, der forsøger at gøre sig ud i de unges slangudtryk…)move2Det er familiehygge på den fede måde. På den måde, hvor vi voksne gider blive ved med at være med, fordi vi selv har lyst. -Og hvor 2. juledags familie-julefrokost blev krydret med en fasters høje hvin og aggressioner, der blev udlevet, mens hun hamrede move-controlleren rundt i stuen. (Det er hende, jeg har forsøgt at fange med kameralinsen her… men det var svært…)

Det er helt ny underholdning! Hæklenålen holder lige julepause i en dags tid eller måske to… Jeg tror simpelthen ikke, at der er en hækleudfordring i spillet.

Nå, jeg må hen og skyde med bue og pil… Det er vist snart min tur…

God 2. juledags-aften til jer derude…

 

2 kommentarer:

  1. Hej Lis Beth!Det lyder da som noget, vi skal komme og prøve en dag! Det er jo helt fantastisk når hele familien kan lege det samme, det sker kun sjældent her efter at børnene er blevet store. Vi fik et spil der hedder Cranium i julegave, det er ret godt!
    knus fra Randi

    SvarSlet
  2. Hej Randi! Ja, Cranium er også noget, der kan samle os herhjemme! Det er sjovt... Og JA! Vi skal da lege sammen en af dagene.
    -Knus fra LisBeth!

    SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...