-DET GÆLDER OM AT NYDE...
onsdag den 8. december 2010

Fedt så af, Jante!

Nu gider jeg SIMPELTHEN ikke lege med Jante og hans forbandede lov længere! Det er slut! Det er altid ham, der skal bestemme det hele, og da jeg er vokset op som en lille pige i det danske folkeskolesystem i 70’erne, har det aldrig været noget diskussionspunkt… Hvis jeg havde lavet noget, jeg var stolt af, så havde jeg bare at holde lav profil! Og sørme om ikke det er sådan endnu – følelsen af at det, jeg holder af, ikke er noget at vise frem… Men nu bliver det altså nødt til at stoppe! Livet er simpelthen for kort til at gå og putte med det, jeg kan lide og er blevet god til!

Jeg bliver nødt til at stå ved, at jeg faktisk er stolt af de ting, jeg hækler, og jeg kan slet ikke lade være med at lege med farver og former… Og der må simpelthen ikke være fejl i!

Det kan godt være, at Jante og hans venner ikke synes om mit farvevalg eller synes, at det er noget opreklameret, gammeldags fis at sidde og hækle i dagens Danmark, her i det 21. århundrede, men vil du tænke dig: Det gør mig faktisk rigtig, rigtig glad - og afstresset (ikke at forglemme!). Og jeg elsker at lege med alle de idé’er, der drøner frem og tilbage og ud og ind af min snørklede højre hjernehalvdel…

…Og det kan godt være, at jeg gør mig selv latterligt til grin ved nu at fortælle, at jeg faktisk blev meget stolt af mine hæklerier i dag… Men PYT!

Sagen er den, at jeg fik et hint fra Onkel Anne, der skrev her på bloggen i aftes at…

“jeg kender en, hvis amiobutik har været i denne uges Hendes Verden :)”

Så nu har jeg simpelthen købt “Hendes Verden” og slået op på side 61!

Hendes Verden

“Kan jeg nu godt være bekendt, sådan at prale, Jante? Når nu jeg faktisk bliver vildt glad for, at andre kan se noget værdifuldt i det, jeg laver, Jante?

Åh, hvor er du altså bare for meget, Jante! Og uforbedrelig!

Fedt så af, Jante!

Jeg har fået nok nu – og jeg kan faktisk godt klare mig uden dig!”

15 kommentarer:

 1. Jubiiii sikke et dejligt opgør at være vidne til!
  Og jeg holder af dine farver, hæklerier og sjove sager!

  SvarSlet
 2. Hej Anne! Tak for det - og tak fordi du gjorde mig opmærksom på "Hendes Verden"... Jeg havde aldrig opdaget det, hvis ikke du havde skrevet det til mig, for jeg køber det aldrig. Og dog... I dag gjorde jeg jo!

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå at du er stolt af de ting du laver, de er også så flotte ... og de fortjener at blive reklameret for i Hendes Verden, så tillykke med det :o)
  KH Jytte

  SvarSlet
 4. Hvor fint! Det er jo dejligt, når folk kan lide det man laver :-)
  Jette / Kamma og Ko

  SvarSlet
 5. Præcis Lisbeth, Ud med Jante... Det er flot og rigtig fine farvesammensætninger du laver. Du har al mulig grund til at være stolt af det du laver, for du er jo knaldhamrende dygtig til det!

  SvarSlet
 6. Hvis vi nu allesammen begyndte at lytte til venner og veninder, familie og alle kvinderne i Blogland, ville Jante få et ordentlig spark i røven!
  Hvorfor vi ikke gør det??? Ved ikke?
  Men nu har Jante da virkelig fået noget at tænke over! Tillykke og jeg undrer mig ikke over, at du bliver nævnt - du laver de mest fantastiske og unikke hæklerier og er så inspirerende!

  Stort kram fra
  mette

  SvarSlet
 7. Jante er ikke længere in. Vidste du ikke det?
  Det er bare super godt gået LisBeth. Jeg håber det kommer vrimlende med kunder, for det har du vitterlig fortjent!

  Hav en dejlig dag :-)

  KH
  Karina

  SvarSlet
 8. Hvis ikke du skulle lov at være stolt f de skønne ting du fremstiller hvem skulle så.......????

  Jante kan du ikke bruge til noget han/hun er opfundet af en eller anden mavesur personage :)

  Så godt "omtalen" i Hendes verden og tænkte.... "hende kender jeg"

  Rigtig god torsdag

  SvarSlet
 9. Å WAW. Det SKAL du da være stolt af. Jeg ville sådan ønske jeg kunne hækle so dig, det er simpelthen aldrig lykkes mig at få det lært selvom jeg helt fra barnsben har elsket hæklede blomster.

  SvarSlet
 10. Godt du fik ham Jante sat ud i kulden - hold ham så derude - han har det nemlig med at snige sig ind i varmen igen.
  Du kan bestemt godt være stolt af dine kreationer med hæklenålen og jeg vil vældig gerne se nogle af de ting Jante ikke tillod dig at fremvise.
  Her i bloglandet er det så dejligt at se og blive inspireret af alt det andre laver. For mig er selvkritik ok, det udvikler, men jeg skal også passe meget på det ikke tager magten.

  SvarSlet
 11. Du kan roligt være stolt, for du laver nogle fantastisk ting. Og super flot, at du har fået den omtale!!!

  Kh Rikke

  SvarSlet
 12. Man har bare lov til at være stolt over det som man laver - tillykke med indlæget i Hendes Verden - så har man da lov at være stolt.

  SvarSlet
 13. Hold da op en masse positive kommentarer at vende hjem til! Tak skal I have allesammen... Det er vist lettest at skrive én hilsen til jer alle:
  Hvis jeg en dag skulle få besøg af Jante igen, så vil jeg knalde døren i lige for næsen og så sætte mig ind og læse alle jeres opløftende indlæg igennem... Det vil altid kunne løfte humøret! Han kommer ikke ind igen med min tilladelse!

  SvarSlet
 14. Fantastisk Lisbeth! Succesen bliver bare større og større! Fedest....

  SvarSlet
 15. Hej LisBeth,
  Jeg har desværre ikke et etui til overs og også mit er forsvundet etellerandet sted hen? Så lige nu bruger jeg en pung, der er lige akkurat for lille til at rumme dem...

  Men tak for din forespørgsel. Hvis jeg kan nå at sy et etui for dig efter jeg er færdig med mine gaver, sender jeg lige en sms.

  Kram

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...