-DET GÆLDER OM AT NYDE...
lørdag den 2. april 2011

Hækling bringer energi og glæde…

Den sidste uges hæklerier har bragt en række små dryp af “nydning” ind i min hverdag. Her er en lille billedserie… Randi's gave2I søndags hælklede jeg et solskins-bogmærke til min søde veninde, Randi, inden jeg tog til hendes fødselsdag sammen med Mette b. Bogmærket skulle være en sol, fordi Randi altid lyser op, når jeg har brug for det… Lena's solsikkeDet blev til kreativ fødselsdags-kaffeslabberads, og jeg havde fornøjelsen at hjælpe en helt grøn nybegynder-hækler, som fik hæklet denne solsikke. Hendes resultat var rigtig godt, og jeg var imponeret over, hvor meget, hun kunne nå at lære - godt klaret! DSC09717Senere på ugen kom en kollega og fortalte mig, at dette hårspænde, som hun havde haft med hjemme og vise til sine piger var faldet i god jord… Faktisk var hendes ene datter blevet glad for det, at hun havde sovet med det på om natten :o) Skønt at høre… Det blev jeg glad for!DSC09786Sådan her så mit sofabord ud, da jeg vendte hjem fra arbejde den anden dag! Det så forfærdeligt ud, men det var alligevel rigtig dejligt; jeg fandt en lille plet til mit kaffekrus på sofabordet, og fortsatte lige præcist dér, hvor den hæklende /sovende opryderske var skredet fra det hele aftenen før…

Har dine kreative udfoldelser

bragt noget godt med sig i ugens løb?

 

6 kommentarer:

 1. Jeg synes det er nogle super skønne ting du laver,jeg bliver glad når jeg ser alle de skønne farver du bruger.Jeg har lavet kort til konfirmation,det synes jeg var hygelig.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have! Jeg er lidt vild med at lege med farver og former. Hyggeligt at lave konfirmationskort selv, kan jeg forestille mig... Jeg skal også snart i gang.
  Fortsat god week-end!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 3. Hej LisBeth

  Nej LisBeth det må jeg sige. Jeg har kun hæklet en meget grim mobilbeskytter, som aldrig kommer til atse dagens lys. Derfor er ganske fornøjet over, at du får lavet noget, jeg kan nyde synet af :-)))

  Knus rikke

  SvarSlet
 4. Hej Rikke! Det der kender jeg kun alt for godt! Nogle gange skal den slags vist bare ud... Ellers går man og ærgrer sig gul og grøn... Eller du skal måske transformere den om til en flot mobilbeskytter? Læg lige hjernen i blød og så husk at tage et før- og efterbillede, hvis du får en god idé, ikk'?! Så kan jeg jo få lov til at nyde synet af den...
  Knus fra LisBeth.

  SvarSlet
 5. Hej Lis Beth!
  tak for sidst! Inspirerende selskab, nu er jeg i gang med hæklenålen omsider! Det med uden opskrift er jeg helt god til, er i gang med at dekorere en lænestol med små ...dimser? Måske bliver det en massagestol, sådn en med en hel masse knopper, som man så skal sidde lidt uroligt i fore at den virker. Spændende, ikke?
  Knus fra Randi :-)

  SvarSlet
 6. Hej Randi! Du er da simpelthen fuld af gode idé'er! Jeg tror nu jeg foretrækker din almindelige massage... Men idé'en er genial, søde ;o)
  Knus fra LisBeth.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...