-DET GÆLDER OM AT NYDE...
mandag den 28. marts 2011

Bytte bytte købmand…

Grønt tapetDen anden dag var jeg bare heldig! En af mine kolleger havde fire skønne tapetbøger med, som hun ikke fik brugt, og som hun derfor ikke gad have til at stå længere.

 

 

 

 

Blåt tapet

Tapeterne var flotte og eksklusive. Der var tapeter i dæmpede farver – og tapeter med knald på farverne. Tapeter med velour og tapeter med guld… Jeg så straks alle mulige idé’er for mig…

 

 

 

 

Rødt tapetInden længe aftalte vi en bytteaftale, og hun valgte nogle forskellige hårelastikker og hårspænder til sig selv og hendes døtre. Æsken, som hun valgte fra, var min guldfarvede Anthon Berg chokoladeæske, hvori alle mine hæklerier fra “Butik LisBethLys” har plads.

 

 

DSC09765

Nu har jeg så brugt et par dage til at se tapeterne an, og i går blev tapetet til at beklæde låget til LisBethLys-butikken’s æske så valgt med største omhu:

Det skulle selvfølgelig være knaldrødt med blomster på –lige præcist passende til alle mine hæklede duttelutter, hvor der også tit er

masser af

farver og blomster…!

3 kommentarer:

 1. Pyha, det var godt, du fik camoufleret den tarvelige chokoladeæske, fik mundvandet til at løbe.
  Og nu passer den meget bedre til dine farverige hæklerier.
  Tak for en skøn skøn dag! Kram

  SvarSlet
 2. Hej Mette! Ja, jeg er ked af, at den skabte skuffelse... Indholdet er i hvert fald ikke spiseligt! Selv tak for en rigtig hyggelig fødselsdags-hyggedag.
  -LisBeth.

  SvarSlet
 3. Bytte, bytte, købmand... hvor er I heldige begge to!!

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...