-DET GÆLDER OM AT NYDE...
fredag den 4. marts 2011

Har du husket at spise dit fredagsslik?

Slik

Da vi spise middagsmad i børnehaven i dag, faldt snakken ved bordet om dagens alt overskyggende højdepunkt: Fredagsslik!

Det var tilsyneladende MEGET vigtigere end alt andet, der skulle ske i løbet af dagen, så jeg blev lidt nysgerrig og spurgte dumt, om det var meget vigtigt at få det dér fredagsslik?!

Og det var det!

“Okay”, sagde jeg… “…men det er nu ikke altid, jeg lige får spist slik, fredag aften…”, hvorefter en af pigerne lynhurtigt gav mig et hjælpende råd:

skal du bare spise det om lørdagen!”

Så nu ved I det, derude… Fortsat god fredag aften!

---------------------------------------

A propos fredagsslik, så var der en dag nogle børn, der fortalte, at deres forældre godt kunne finde på at spise fredagsslik…….. OM MANDAGEN!

Ja, man skal høre meget…

6 kommentarer:

 1. Nej nu står verden da ikke længere. Fredags slik om mandagen :o)) Fantastiske guldkorn der kan komme fra de små. Kan stadig huske utallige fra dengang jeg arbejdede i børnehave.

  SvarSlet
 2. Ja, efter 22 år indenfor "Guldkornsbranchen", kan jeg let ryste nogle stykker ud af ærmet... Jeg skal nok skrive dem ned herinde ind imellem :o)
  -LisBeth.

  SvarSlet
 3. For børnene er fredags-slik klart en MEGET VIGTIG del af fredag aften...hvorimod de voksne, prøver at fordele det mere jævnt eller finde helt andre sundere alternativer. Her står den på popcorn om fredagen - de er ikke så vilde med slik.

  Hav en dejlig lørdag - med eller uden slik

  SvarSlet
 4. Ja, fredag er ensbetydende med Disneysjov og fredagsslik...

  SvarSlet
 5. Åh ja Lis Beth, det var en gang ugens højdepunkt, mest for ungene, som sad med hver sin lille skål og så tegnefilm! Sært, som de bliver ældre. Nu spiser vi bare alt mulig om fredagen, os der er hjemme. Måske er vi kommet bagud med slikket. men vi mangler vidst ikke noget! God weekend, fastelavnsklem og et lille dask med boldtræet herfra. :-) Randi

  SvarSlet
 6. Tak for jeres hilsener og "selv-dask" med boldtræet, søde Randi! Hvis du kommer forbi i morgen, skal jeg selv uddele det ;o) Her står den på chips og sodavand - jeg var vist kommet lidt bagud...God aften!
  Kh. LisBeth.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...