-DET GÆLDER OM AT NYDE...
søndag den 24. juli 2011

“Holly-day”

Søde, bløde Holly

Den anden dag fik vi fornemt  besøg: Vores lille Holly kom til Viborg sammen med alle sine brødre for at blive dyrlægetjekket, chippet og vaccineret. Det er nemlig så heldigt, at racens dygtigste dyrlæge - ja landets eneste racespecialist er vores egen dyrlæge gennem mere end 20 år! Helt fantastisk og pudsigt! Så jeg skulle naturligvis med og følge Hollys første tur på dyrlægens bord! Blød og lækker...Hun klarede det fint, men var ikke helt tilfreds med situationen; dyrlægen forsøgte ellers at bestikke hende med et par godbidder, men det passede ikke lige Holly, så hun spyttede dem bare ud igen…De fem på turBagefter kom alle hvalpene med hjem til os og fik et længe ventet måltid, en masse klap, beundring, leg og nusseri af både vores børn og et par stykker mere… Det var rigtig dejligt og virkelig en god oplevelse for både børn og hvalpe.Er her 5 eller 6 Shar Pei-hvalpe?

…Men åh, hvor blev de altså trætte efter et stykke tid, og pludselig lå de alle 5 (eller er der 6?) draperet ud over ganggulvet.

Sleeping Beauty

Allerdejligst af alle var nu hende her, som bare slet ikke vidste,

at det var hendes kommende hjem, de var på besøg i…

Der er under to uger til hun skal bo her!

7 kommentarer:

 1. Nååårh! Sikke et dejligt besøg. Og bamsen er da meget naturtro. Må man mon komme på barselsvisit?

  Kram

  SvarSlet
 2. Hej Mette! Ja, selvfølgelig skal du da på barselsvisit! Vi må lige snakkes ved. ;o)

  SvarSlet
 3. Er du så færdig, de er nuttede. Husker du lige at tegne en "sygeforsikring" til Holly? De sidste 4 år har jeg brugt over 20.000 på dyrlæge regninger på misserne. Det er ikke så sjovt.

  Kh Rikke

  SvarSlet
 4. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige - skærmen er helt overbroderet med smækkys ;-) Kan GODT forstå, at I glæder jer!! De er bare ubeskriveligt dejlige. Lige da jeg så billedet med bamsen tænkte jeg - hold da op, de starter da tidligt (med at træne gå-i-snor) ;-) Den er godt nok livagtig.

  SvarSlet
 5. Ja, de er godtnok bare helt utroligt dejlige allesammen (og ISÆR Holly!).
  Og jo, Rikke, du kan tro, vi skal have tegnet sygeforsikring på hende. Vi er i gang med at undersøge de forskellige selskabers dækninger. Det er ikke ligegyldigt... Et af de selskaber, vi talte med den anden dag dækkede f.eks. ikke noget der havde med ører, øjne og hud at gøre. Det må da siges at være lidt dumt! Jeg kan godt se det smarte for forsikringsselskabet, men for mig at se, kunne de lige så godt have sagt, at de havde en knaldgod hundeforsikring, der dækkede ALT - undtagen HUND!
  Så vi kigger os fortsat omkring, og hører gerne fra andre med gode erfaringer med hunde-sygeforsikring, de kan give videre!
  Hej Dorit! Ja, den er utrolig livagtig, den søde "Holly-substitut". Den passer lige på Hollys sele, hundekurv og hundetegn indtil hun selv skal bruge det om 12 dage.

  SvarSlet
 6. Hvor er de søde og dejlig "krøllede" :) Den skal nok få et godt hjem hos jer, LisBeth!

  SvarSlet
 7. Tak skal du have, Laila! Det arbejder vi i hvert fald meget på! Søren og Tobias har bygget hundehegn og låger i dagevis, hundeburet til bilen er installeret, foderposen fra dyrlægen på plads og meget, meget mere... Nu venter vi bare med længsel!
  Vi ses snart! Hils...

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...