-DET GÆLDER OM AT NYDE...
onsdag den 20. juli 2011

Står tiden stille i Prag ?

Står tiden stille i Prag?

Tiden stod i hvert fald stille herinde på bloggen i en hel sommerferie… Og det føltes også som om den stod stille i Prag, hvor jeg tog til, men en af de billedcollager, jeg gik og samlede ind til med mit kamera viser, at klokken slår og tiden går. Sommerferie eller ej!

Funktionelle ure fra metro- og tramstationer. Smukke ure fra kirketårne og endnu et smukt ur, der viser tiden til alle verdenshjørner og bare står der og pynter midt i gadebilledet. Et ur, der danner et naturligt centrum i et gadekryds, hvor mange mennesker har fornøjelse af at kunne følge tiden mens de er på vej. Alle sammen ure, der er en del af det helhedsindtryk, jeg fik med mig fra Prag denne gang.

Jeg elsker at gå og finde billeder til årets fototemaer, imens vi går omkring i de små, “turistede” gader og gyder. -Og i de kedelige gader med trafik, kedelige butikker, almindeligt liv uden særlig mange turister. I de fantastiske parker, foran kirkerne og på broerne. Der kommer billedtemaer her på bloggen inden så længe. Alle sammen fra årets sommerferie i Prag set gennem forskellige “linser”…   Jeg har tabt mit hjerte til Prag...

Jeg har tabt mit hjerte til Prag for rigtig mange år siden,

og jeg vender tilbage igen og igen…

3 kommentarer:

 1. Sikke skønne ure fra Prag. Jeg glæder mig til at se flere fotos fra din tur. Jeg er også vild med brostensbilledet, der godt kunne inspirere til noget broderi...
  Knus

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder, og ih hvor jeg allerede glæder mig til flere. Lige som dig tabte jeg mit hjerte til Prag for flere år siden, og er også gentagende gange vendt tilbage. Forrige år holdt vi nytår i byen, en oplevelse der varmt kan anbefales.

  SvarSlet
 3. Ja, Prag er dejlig - glæder mig til at se dine billeder - Skøn ur-collage.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...