-DET GÆLDER OM AT NYDE...
mandag den 21. november 2011

Holly’s hvalpelegestue

Lige siden den uge, hvor Holly flyttede ind hos os, har hun gået i hvalpelegestue hver onsdag aften. Hos vores dyrlæge, har klinikkens to dygtige vetærinærsygeplejersker, Signe og Tanja, et hvalpekursus. Hver kursusaften starter med hvalpeleg i 20 – 30 minutter, efterfulgt af et godt tilrettelagt kursusoplæg for de “medbragte mennesker” ;o)

Kurset løb egentlig kun over otte uger, men Holly er gået hen og blevet “besøgsven”, og har nu været med til rigtig mange ekstra onsdages hvalpelegestue. For som Signe og Tanja siger: “Holly er bare SÅ god til alle de andre hvalpe!”.

Hvalpelegestue…Så hun er blevet inviteret igen og igen! Hun lægger sig ned til de andre hvalpe og deltager lystigt i deres “fange- og bideleg” lige indtil hun ikke orker mere. Så rejser hun sig op, og de mindre hvalpe nærmest vælter ned fra hendes ryg. Hun har en utrolig tålmodighed og finder sig i en masse, og det er rigtig godt, at hun bliver socialiseret med en masse vidt forskellige hunde!Hvalpelegestue3

Holly ELSKER at komme ud på dyreklinikken, der for hende er ensbetydende med en helt masse gode oplevelser. Hun er ikke til at holde tilbage, når først vi holder på parkeringspladsen, og jeg er næsten sikker på, at hun allerede ved, hvor hun er på vej hen, når hun mærker bilens bevægelser gennen de sidste par sving ned ad bakken…

 

 

For et par dage siden skete der så noget sjovt…

Min dyrlæge havde åbenbart haft samme gode oplevelser som jeg… I hvert fald skrev han en artikel til den lokale avis, om Holly og hendes glæde ved at komme på klinikken – også når det er til en undersøgelse! Det var sjovt og dejligt at læse om hende fra en andens vinkel. Ikke mindst fordi det var fra vores dygtige dyrlæges vinkel.

Artiklen kan du læse HER, og hvis du er interesseret i at læse om Center Dyrekliniks fantastiske hvalpekursus, kan du læse mere HER.

 

VUF!

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...