-DET GÆLDER OM AT NYDE...




tirsdag den 25. maj 2010

Fire-dobbelt award...

I dag er der sket det forunderlige, at jeg har modtaget denne "BEAUTIFUL BLOGGER"-award hele fire gange. De fire skønne bloggere, der har syntes, at jeg havde gjort mig fortjent til denne ære, er Karen fra "Karen Klarbæks Verden", Maria fra "KIRKEBY", Anette fra "Glaphuset" og Dianna fra DiSign-Keramik.

Slå et smut ind omkring deres blogs, ligesom du også kan kigge ind hos de 7 andre skønne bloggere, som jeg skal sende en award videre til. Det er en oplagt lejlighed til at suge interessante indtryk til sig, fra et kreativt univers!

Sammen med awarden, følger lidt hyggeligt arbejde; jeg skal:
  • Takke og linke til giveren.
  • Fortælle 7 ting om mig selv.
  • Vise awarden på bloggen og...
  • Linke til 7 andre bloggere som jeg synes fortjener en award.
Først de 7 ting om mig:
  • Hæklenørdic... Kort og godt! Jeg har altid lige noget garn, en reservehæklenål, nogle nåle og en gammel neglesaks med mig... Som en slags survival-kit...
  • Begejstring er en kvalitet, som jeg sætter meget højt ved andre mennesker!
  • Jeg er afhængig af at omgås mennesker, som jeg kan grine sammen med hver dag! Det lyder banalt, og det er ikke fordi jeg går og griner fjoget af alt, men der skal være lidt sjov i gaden. Ellers er jeg altså landet det forkerte sted!
  • Jeg elsker at komme på en masse forskellige ture ud i det blå sammen med familien med min lækrer teknik-guffe-GPS! Er du interesseret i en let forklaring på, hvad geocaching er, så kig lige her.
  • Livsnyder. Jeg vælger livsglæden!
  • Positive tanker... ord, fortolkninger, opfattelser, indfaldsvinkler, forståelser, reformuleringer... Jeg er på evig jagt efter dem - har brug for dem!
  • Sollyset eller symaskinen... Jeg kan ikke sige, hvilken af de to ting, der har givet mig mest fornøjelse her i livet... Jeg kan ikke undvære nogle af dem!
Og så de 7, som jeg sender awarden videre til:
  • Maria fra "KIRKEBY", som altid har så mange spændende og inspirerende idé'er, til f.eks. Street art, cykelslangesjov, tegning og alt muligt andet...
  • Puk fra "The Puk Project", som også inspirerer og laver sjov i gaden med street-art... Skønt, skørt og sjovt!
  • Stine fra "Stinehoelgaard", som også laver hæklesjov, som jeg bliver nødt til at holde lidt øje med... Skønt med artsfæller!
  • Mette fra "Mette b" som entusiastisk kaster sig ud i hæklingens kringlekroge, har et glimt i øjet, en masse marsvin og ikke mindst den samme, dejlige veninde som mig! Jeg følger hendes dejlige blog, som vidner om kreative tiltag og livet på godt og ondt
  • Rikke fra "Fru Ekelund i Hæklehopla", som i sin tid var årsag til, at jeg fik øje på, at der var et kreativt mødested på nettet ud over de forums, som jeg ellers var en del af. Hver gang jeg var på udkig efter hækleinspiration og googlede "frihækling", blev jeg nemlig grebet af de skønne billeder, som Rikke havde på sin daværende blog. Hun rykkede imidlertid til "Blogger", og jeg rykkede med! Nu er vi hinandens "Blog-nabokoner", for vi ville så gerne have boet dør om dør, men bor desværre i hver sin ende af landet...
  • Annika fra "Virkverket", som hækler alle mulige sjove figurer efter sine egne mønstre. Hun har mange sjove idé'er, som er værd at kigge på. Alt muligt fra robotter til sjove bogmærke-væsener. Annika arbejder på at færdiggøre sin egen hæklebog, som udkommer til efteråret. Klik dig ind under "Virkat" eller "Mønster" i højre panel, så kommer de fineste indlæg om hækling...
  • Jette fra "Kamma & Ko", som syer så mange fine og dejlige ting. Prøv bare at se hendes dejlige pandebånd eller de fine nøglevedhæng.

6 kommentarer:

  1. Hej Lisbeth,
    tak for din award, det luner:)
    Er vil med dine "nydning-projekter", hvor jeg kan se at du har nydt at lege med både form og farver.
    Stine:)

    SvarSlet
  2. Hej Lisbeth. Jeg takker også for min.....
    Og jeg ved faktisk godt hvad geo-catching er :-)
    Maria

    SvarSlet
  3. Hej LisBeth,
    Tusind tak for awarden :)

    KH
    Mette

    SvarSlet
  4. Hej Lisbeth
    Du har faktisk fået 4, for hvis du kigger på min blog, ligger der også en til dig der.

    Knus Dianna

    SvarSlet
  5. Tack, vad snällt!

    SvarSlet
  6. Hej LisBeth

    1000 tak for awarden. Jeg VILLE altså ønske, at vi var rigtige naboer - hvor kunne det altså være hyggeligt med en grinebidder og hæklenørd som dig "lige ved hånden".

    Knus Rikke

    SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...