-DET GÆLDER OM AT NYDE...
lørdag den 9. oktober 2010

Det blomstrer på Amio!

Hvor er det skønt at have min lille "Butik LisBethLys" på Amio!

Der er ved at være godt gang i udskiftningen af varerne på hylderne - flere finder vej ind til mine hårdimser og nogle vender endda tilbage efter første handel.

Det er dejligt at få tilbagemeldinger på de ting, jeg har solgt - og også at modtage mails med nye idé-er og tanker om, hvad jeg måske kunne kaste mig over ved lejlighed.

Ind imellem har jeg sagt ja til en bestilling eller to, og det vil jeg faktisk rigtig gerne ind imellem. Det må bare aldrig blive mere end jeg synes, jeg kan få tid til, for jeg vil ikke risikere, at det går hen og bliver en sur pligt!

Derfor vil jeg også have RET frie tøjler, hvis jeg skal lave noget på bestilling! Jeg er lydhør overfor farveønsker og prisleje, men designet står JEG for!

Du skal være velkommen til at kigge indenom eller sende mig en mail på lisbethlys@gmail.com. Måske er der noget, du kan bruge enten til dig selv, din datter eller bare til en lille gave til veninden... Det er der flere, der gør.


PS. For vildt bryst-
interesserede kan jeg afsløre, at jeg tager imod bestillinger på mine "Bare Bryster" her i "Støt Brysterne-måneden", oktober. (Du så dem måske i DETTE INDSLAG?) Jeg tager imod bestillinger i det omfang, jeg kan nå at følge med... Skriv til mig, så skal jeg fortælle, om jeg er ved at drukne i bryster eller ej... ;o)
Pris: 60,- kr. inklusiv porto!

Det var så lige et lille reklamespot! Nu vil jeg hen i sofaen og putte mig under tæppet med et par knolde garn og en hæklenål!

God lørdag aften til dig derude!

2 kommentarer:

  1. De er bare så skønne disse bryster!

    SvarSlet
  2. Tak - øh, tror jeg nok... Jeg er ikke så vant til at blive komplimenteret på mine bryster ;o) Men tak! De er faktisk dejligt bløde - ti hi...

    SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...