-DET GÆLDER OM AT NYDE...
onsdag den 20. oktober 2010

Valket halsedisse igen, igen…

Jeg HADER at fryse…

…og ELSKER at finde på godt genbrug…

Det er en ret god kombi, for det kan der komme mange dejlige sager ud af! Jeg fandt en (forhenværende lækker) blød råhvid lammeuldspullover på et bagagerumsmarked og fik den med oven i en handel, fordi den var gået i stampe… LisBeth's halsedisse1

  Ti hi!  Den røg lige hjem i vaskemaskinen og fik 60 grader oveni, og så ellers bare at vente på at få ferie og dermed tid til lidt ekstra…LisBeth's halsedisse2Jeg har planlagt, klippet, syet og pillet op, mens jeg har set film, kørt i bil o.s.v. (hvilket også godt kan ses på bogstaverne, der ikke kom til at stå helt på linie – men pyt!) Så nu har jeg min helt egen udgave af Tobias’ halsedisse, som jeg syede sidste vinter. Jeg kan godt forstå, at han er glad for sin! Min viste sig at være SÅ dejlig varm, at jeg slet ikke kunne tage mig sammen til at tage den af igen, da jeg skulle prøve den i formiddags… LisBeth's halsedisse3Jeg har den på endnu! Jeg kommer nok til at bo i den hele efteråret og vinteren med, og der er ingen tvivl om, at jeg skal have syet håndleds-varmere af ærmerne…

 

Så har du en ulden pullover, som godt må blive genbrugt på den gode og varme måde, så er det da bare om at komme i gang!

-Og sig så lige til, hvis DU ligger inde med et godt genbrugs-nørkle-råd, som vi andre må se!

Og især, hvis det er et, der varmer!

 

 

6 kommentarer:

 1. Mums! Men klør den ikke???

  SvarSlet
 2. Utroligt, men sandt... Næ, ikke noget særligt! Måske en mikro-lille-bitte-smule, men ikke sådan som uld plejer at gøre. Jeg tror, det er "valket væk..."
  Hav en god aften!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 3. Aj, en rigtig god idé. Har faktisk en norsk sweater strikket af min mor i tidernes morgen, så den ligner en avis side. Faktisk flot. Den kom en tur i maskinen for nogle måneder siden, egentlig skulle den blive til en taske, men har endnu ikke måttet lade livet til dette formål - måske fordi jeg alligevel ikke ville få den brugt. Men en halsedisse! Ja, der var måske en mulighed.

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er det altså dejligt at høre, at idé'erne giver genlyd her i "Blogland". Jeg kan lige se avisside-sweateren for mig. En tidstypisk strikkeklassiker... Jeg glæder mig til at se, hvis den en dag er blevet halsedisse!
  God aften til dig, Dorit!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 5. Hej LisBeth

  Hvor er den bare fin med - jeg er vild med de buttede bogstaver!

  Kh nabokonen

  SvarSlet
 6. Hej Rikke! Ja, jeg er også selv ret vild med runde former... ;o)

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...