-DET GÆLDER OM AT NYDE...
tirsdag den 12. oktober 2010

Just testing!

TobiasmobilSå er det blevet tid til at prøve noget nyt! Rikke fra “Fru Ekelund i Hæklehopla” anbefalede mig at prøve Windows Life Writer fordi jeg havde haft sådan et bøvl med Bloggers eget redigeringsværktøj. Lige nu laver jeg blot et testindlæg, for at undersøge, om det er til at finde ud af… Og det er det vist. Jeg skal da også lige se, om jeg kan få den til at sende billeder med…

Tænke, tænke… Hvad skal jeg nu vise  jer? Jo, selvfølgelig noget, som kan bringe jer et lille smil frem på læben! Så her får I et lille guldkorn, som min yngste søn, Tobias fyrede af i telefonen sidste år.

Værs’go! 

 

4 kommentarer:

 1. Ej hvor er den sød den lille historie !!! Jeg blogger selv i det program og syntes at det er noget at det nemmeste at bruge :-)

  SvarSlet
 2. Godmorgen Helle! Ja, det er et dejligt, lille guldkorn!
  Jeg håber sådan, at Life Writer fungerer godt, for det andet var simpelthen blevet sådan noget træls noget, som jeg ikke kunne regne med altid...

  Go'morgenhilsener fra
  -LisBeth.

  SvarSlet
 3. Så FLINK du er! Som klarer å skifte program helt alene! Jeg har heldigvis et herlig barnebarn - barn og barn, fru Blom, han er 33 år - som ordner alt slikt for meg. Jeg liker rett og slett ikke slike utfordringer lenger - alt skal bare fungere som det alltid har gjort, og alle oppdateringer skal gå helt av seg selv. Kanskje jeg kan slippe å kommentere som Anonym i ditt nye program, der har vært litt trøbbel der (men kanskje det er mitt hode som trøbler..) Hilsen Ullemia. Næææ - det gikk ikke!

  SvarSlet
 4. Hej, søde Ullemia! Dejligt at høre fra dig igen! Jeg bliver nok nødt til at indrømme, at jeg fik en smule teknisk assistance fra min søde husbond! MEEEN... Havde han nu ikke været hjemme, skulle jeg nu nok have klaret den alene alligevel! Jeg HADER udsagnet "Kvinder og teknik... Tskk.." - fulgt på vej af en bedrevidende rysten på hovedet... Jeg kan SLET ikke klare det! Jeg VIL ikke opgive pga. teknik! Men jeg er også opvokset med loddekolbe, billedrør og de allertidligste former for computere i dette land, som mit bedste legetøj!
  Hav en dejlig aften!
  Kærlig hilsen LisBeth.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...