-DET GÆLDER OM AT NYDE...
lørdag den 23. oktober 2010

SKAL det være kedeligt at ordne vasketøj???

Overført 101010 003Her i huset har vi ikke ung pige i huset… Desværre… Det kunne ellers godt være tiltrængt med en hjælpende hånd ind imellem, når man er to voksne og tre store knægte til at rode og regere… Men hov... A propos store knægte…

…Ja, så bliver vi nødt til at give en hånd med alle mand, og drengene er gode til at tage en tørn! De klarer tit vasketøjet. Både det, der skal ud af maskinen og det, der skal hænges op. Det, der skal tages ned og lægges sammen osv. osv. Hele møllen igennem – vi er fem om opgaven! For tøjbunkerne vokser nærmest op af gulvet overalt i huset. Jeg tror nogle gange, de har slået rødder…

Nå, men midt i vaskeriet, bliver der altså også plads til noget sjov, for drengene går gerne to og to - så se lige engang, hvad jeg så på tørresnoren den anden dag, da jeg kom ud i tusmørket… De havde godtnok spurgt til, hvordan de skulle hænge den kæmpestore hørdug op, og jeg havde forklaret dem noget med at finde midten, glatte pænt ud osv.

Og jeg havde også godt hørt dem fnise og grine, da de kom ind…

Men 45 tøjklemmer…

Dét havde jeg ikke regnet med!

8 kommentarer:

 1. Nej, hvorfor gøre det kedeligt, når man kan gøre det sjovt?? Hi hi! Skønne drenge, du har!

  God lørdag, LisBeth!

  Kram fra
  mette

  SvarSlet
 2. Ja, de er dejlige, mine drenge! God lørdag til dig også, Mette!
  Kh. LisBeth.

  SvarSlet
 3. Vårt gamle hus hadde tørkeoft med skråtak og snorer under hele taket.En av våre tre gutter fant sin egen vri på å henge opp sokker, mange sokker fra en familie på 6. Ingen klesklyper var nødvendig, bare å samle opp flest mulig sokker i hendene, kaste dem opp mot snorene. De som ikke ble hengende,ble kastet på nytt sammen med flere, helt til baljen var tømt. Finito! Ganske kreativt syntes en 4-barns Ullemia. Ha en flott helg Lisbeth!

  SvarSlet
 4. Det er da fantastisk! :-) Dejlige drenge...

  SvarSlet
 5. Hi hi, Ullemia! Den var god! Da min den mellemste var lille, fandt han af og til på at hænge alt muligt til tørre på vores små strømpestativer. Selv hele familiens gummistøvler!

  Og ja, det ER fantastisk med sådan nogle dejlige drenge! Hvad skal man da med en ung pige i huset?!

  SvarSlet
 6. Godmorgen LisBeth.

  Sådan! Nogle gange ville jeg ønske, at jeg havde gjort sådan, fordi et par klemmer på en blæsende dag ikke holder en s..., og vasketøjet bælser ned.

  Kh Rikke

  SvarSlet
 7. Hej Lisbeth.
  Jeg tror ike nogen af drengenen behøver at stryge den dug! den ser helt glat ud!
  Her i huset er det den ene dreng der støvsuger og den anden der tørrer støv af! Lillesøster hjælper med at tømme opvaskeren sammen med storebrødrene. Til gengæld er de ved at dø, hvis de skal lægge tøj sammen. Det kan virkelig mærkes når ungerne bliver lidt større!
  God dag.
  mvh Maria

  SvarSlet
 8. Hej Maria! Ja, det er en utrolig stor lettelse! Og det er godt for dem at lære, at toiletpapiret ikke vokser ud af væggen, tøjet ikke tryller sig selv fra gulvet på badeværelset og op i skabet på værelset igen. Ligeledes har vi også nydt godt af at ham, der lige netop HAR støvsuget hele underetagen siger et par alvorsord til sine brødre, når de glemmer at tage skoene af nede i gangen!
  Hav en god aften!
  -LisBeth.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...