-DET GÆLDER OM AT NYDE...
fredag den 19. november 2010

Noget at glæde sig over…

Så er arbejdsugen endelig overstået, og det er tilladt at sidde og glo tomt ud i luften, mens alle de sidste dages indtryk sorteres i de rigtigte kasser inde i knolden og til sidst fader ud. Det er god terapi at sidde og rode i en gang knapper eller fedte rundt med en kurvfuld garn. En kombi er heller ikke at foragte… Knapperne her er fra min farmors knappeæske, som jeg fik lov til at få nogle fra sidst, jeg var ude hos hende. DSC02438

Jeg er helt færdig oppe på øverste etage efter at have holdt  forældresamtaler de sidste par dage. Jeg er ikke den, der bare lige kan lire en smørre af og derefter glemme, hvad der bekymrede og begejstrede forældrene… Hjernen arbejder intenst med hvert barn, dag – OG NAT - både før - OG efter samtalerne!

Nu er det OK at holde pause før det går løs igen i næste uge. Nu er det week-end, og jeg trænger lige til at finde en håndfuld overskudsgivende ting frem… Lad mig se…

 • Jeg nåede på biblioteket sammen med mine drenge en aften midt på ugen. Der fandt vi en masse godt læsestof. Jeg fandt bl.a. et par af Ann-Elisabeth Knudsens bøger om børns hjernepotentiale. Super spændende – glæder mig til mange timers god læsning!
 • Jeg er lige blevet ringet op af min søde faster fra Philadelphia, som bare lige ville sige tak - fordi jeg var mig! Jeg er overvældet og rigtig, rigtig glad! Jeg har fået hende overtalt til at få en facebook-profil, og så skulle afstanden fra Viborg til Philadelphia med et trylleslag blive en hel del kortere end den har været de sidste tyve år! Jeg glæder mig!
 • Min yngste og jeg fik inviteret drengene fra klassen til forsinket fødselsdag – et forfærdeligt hængeparti at have – et fantastisk at slippe af med!
 • Alle mine hæklenåle har haft fri og må nu være kølet ned til stuetemperatur, så jeg kan roligt gå i gang… Mine håndled har også fået et godt og velfortjent hvil. Alt i alt er der ikke fare for at noget går galt! Jeg er helt parat til en hyggelig familie-biograf-aften i sofaen!

Ha’ dig en god aften !

6 kommentarer:

 1. Kære LisBeth

  Dejligt med pædagoger som dig, der engagerer sig i børnene! Hav en god og velfortjent weekend.

  Kh Rikke

  SvarSlet
 2. Tak og god week-end til dig også, søde Rikke! Gad nok vide, om du har fået dit job...

  Mange "nabokoneknus"(!)
  fra LisBeth.

  SvarSlet
 3. Kære LisBeth,
  nej, man kan ikke bare lægge børnene i tasken og gå hjem fra samtaler. Men så er det dejligt med garn og fine knapper og en hæklenål (gætter jeg mon rigtigt?) til at falde ned på.

  Du har lige inspireret mig til at prøve at finde min familie i Californien via fb - tak :D Nu håber jeg så bare, at det var de rette jeg skrev til. Jeg har ikke set dem siden 1981...

  God weekend! Kram!

  SvarSlet
 4. Hej, søde Mette! Det er jeg rigtig glad for at høre, det med din familie! Håber, du får held af dit forsøg! Hav en god week-end!
  Kh. LisBeth.

  SvarSlet
 5. Hej igen, allerede nu har jeg fået kontakt med min fars kusines søn... en grandfætter eller noget og han var glad for at jeg havde kontaktet ham :)
  fnis!

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...