-DET GÆLDER OM AT NYDE...
søndag den 18. december 2011

“Holly’s hundelegestue” i haven…

Holly har jo gået til hvalpelegestue på dyreklinikken, hver onsdag, i de 4 ½ mdr., vi har haft hende. Det kan du læse nærmere om HER.

Derudover, har jeg nu oprettet “Holly’s hundelegestue” for at skabe kontakter til andre venlige og legesyge hunde i og omkring Viborg. Idé’en er, at vi kan mødes i hundeskoven, i lukkede haver eller indendørs i en hal, som jeg lejer mig ind i her i det kolde og glatte vintervejr.

Kom nu og leg, brormand! I dag fik vi derfor fint besøg i haven i en times tid. Blandt andre kom Holly’s lillebror, Sputnik på besøg. Han er 10 uger og noget så blød og lækker!

Skønt! Endelig en, der gider være med til at tumle! Og vi fik også besøg af Chilli, som er en ca. 7 mdr. gammel Labrador. Det var rigtig hyggeligt, og hundene fik virkelig “brændt hjernerne af” – altså ment på den gode og kærlige måde ;o)

Idé’en kan med fordel snuppes! Gør evt. som mig, og åben en Facebookgruppe, hvor du kan koordinere med andre hundeluftere, der har en venlig hund, der elsker at få nogen at lege med ind imellem…

Snup idé’en !

1 kommentar:

  1. Hvor ser de bare skønne ud alle tre!
    Min datters Fenris har nu en legeaftale med naboens Molly :)
    Kram og godt lige at se dig!

    SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...