-DET GÆLDER OM AT NYDE...
fredag den 27. august 2010

10 ting, du ikke vidste om mig...

Tja, så blev det min tur til at bidrage til spøgen...
 1. Jeg var engang med i Lykkehjulet hos Bengt Burgh og “Kategorina”, mens jeg var fattig pædagogstuderende. Det var en fantastisk dag på Nordisk Film og timelønnen var i top: 31.000,- kr. for 6 timers optagelser! Jeg var med 3 aftener i træk og har den dag i dag mange af mine præmier derfra. Bl.a. "for 2495,- kr. en VAX-støvsuger" :O)

 2. Jeg synger næsten altid, når jeg kører bil! ...Og forsøger at se ud som om jeg bare snakker i mikrofonen, der kan trækkes ned fra solskærmen... Et trick, bilens forrige ejer, Peter, lærte mig ;O) Sender ham altid en sød tanke, når jeg sidder der og skråler til Albertes dejlige sange.

 3. Alting får navne hjemme hos mig... Ikke kun bamser og katte, men også vaskemaskinen og campingvognen, som hedder Blomberg og Frida!

 4. Jeg har motorcykelkørekort, og har kørt meget sammen med min mand før vi fik børn. Lige nu står motorcyklen, Viggo stille, men hvem ved? Måske kommer jeg en dag drønende ud i børnehaven??? Det kunne være sjovt!

 5. Engang var jeg en rigtig hestepige med egen hest og føl. Senere passede jeg travheste og kørte på travbanen i Århus hver søndag sammen med en masse rare mænd i en Volvo Amazon med hestetransporter efter. Vi spillede på de heste, vi havde med og spiste en masse popcorn. Det var tider - og jeg var pavestolt, når jeg trak “min” hest ud af transporteren og gik over i stalden med ham!

 6. Jeg elsker teknik, for jeg er vokset op med printplader, loddekolber, lufttomme billedrør, TV-apparater, trykknapper og gamle telefoner som legetøj. Jeg HADER at give op overfor tekniske udfordringer - gør det kun sjældent!

 7. Jeg er Max Pinligs hemmelige moster... Det kan mine teenage-sønner skrive under på!

 8. Jeg elsker knapper og kontakter og har som barn bl.a. formået at tilkalde Security på Englandsbåden p.g.a. et enkelt, uskyldigt tryk på en sjov, rød knap, de havde gemt bag gardinet i kahytten...

 9. Jeg er vild med min nye, knaldrøde KitchenAid - og i øvrigt alle andre “hjælpere”, der kan lette de huslige sysler og pligter. Jeg er ekspert i at brænde mad på eller glemme, at jeg har gang i noget i køkkenet, for jeg skal lige 5 andre ting samtidig med at jeg skal lave mad!

 10. Jeg er af og til sjov - kommer nærmest til det af ren og skær vanvare. Jeg finder desværre først ud af det, når nogen sprutgriner af det, jeg lige kom til at sige eller gøre! Er det godt eller skidt?

13 kommentarer:

 1. Hej LisBeth

  Det var underholdende læsning - hyggeligt at vide lidt mere om min "blognabo"

  Kh Rikke

  SvarSlet
 2. Sikke højt hår Bengt og Kategorina havde!

  SvarSlet
 3. Ja for pokker... Mit var jo helt fladt ved siden af! De havde nok proppet noget i mit hår, da jeg sad ovre i sminkevognen... Noget, der med sikkerhed kunne få mit hår til at være fladest...
  HI HI :O)

  SvarSlet
 4. Det er bare godt det hele!
  Nu stiller jeg mig i garagen, og jeg går ikke ud igen før du har lovet mig en tur med Viggo!
  Det kan da ikke ha særlig lange udsigter....vel? Ellers tager jeg strikketøjet med :-) Randi

  SvarSlet
 5. Hej Randi! Jeg vil rigtig gerne love dig en tur på Viggo, men det bliver først, når han er blevet gjort klar til kørsel igen efter de mange års pause...
  ---Så husk endelig strikketøjet! Rigtig meget af det, ikk'!
  Knus!

  SvarSlet
 6. Hej LisBeth.
  Det var hyggeligt, at lære dig lidt bedre at kende.
  Der er stor sandsynlighed for, at jeg har set dig i Lykkehjulet. Godt gået ;-)
  - Og topsejt med det motorcykelkørekort!

  KH
  "Kategorina"

  SvarSlet
 7. Jeg er ikke i tvivl LisBeth. Ellers ville du jo for pokker vække mere opsigt end Bengt, og det ville alligevel være slemt ;)

  SvarSlet
 8. Hej "Ka(tego)rina"! Ja, det er jo mange år siden nu, hvilket ses tydeligt på billedet... Kan man overhovedet se, at det er mig?! Det var i foråret 1993... Nyforelsket og "S som Søren"!

  -Og nej, Onkel Anne! Det gik jo ikke an at tage opmærksomheden fra Kategorina... Det var nok heller ikke for sjov, at jeg ikke havde en skammel at stå på, da billedet blev taget. Det havde vi ellers nede bag lykkehjulet, når vi blev filmet. Ellers kunne man simpelthen ikke nå ned til hjulet. Der var mange små hemmeligheder "back stage"...

  SvarSlet
 9. Ja og en anden hemmelighed er sikkert som i hit med sangen, at kunstnerne vidste sangene på forhånd :) Men sjovt var det, og sikke en tid med smuk bølge, smukke Carina og underholdende tv :)

  Og så lige en andne sjov ting med lykkehjulet. Der var jo faktisk en gang en mand, der var flygtet fra politiet, der var inde og vinde en masse ting. Godt for ham, at det ikke var direkte, for det endte kun med at den lokale politimester fik aftenkaffen galt i halsen :)

  SvarSlet
 10. Hej Lisbeth.

  Arj hvor sjovt du har været med i lokkehjulet :o) Hilst på Kategorina og snakket med Bent Burger ;o) Jeg husker det gode Lykkehjul, som var det igår. Fra de mange ferier hos mine bedsteforældre. Min farmor SKULLE død og djævel se det, så 5 børnebørn blev installeret med aftensmad foran kassen, så hvem ved om jeg har set dig :o)
  Sjovt at læse mere om den fantastiske fri-hækler kvinde :o)

  Forsat god weekend.
  Kh Anette

  SvarSlet
 11. Hej Anette! Ja, det er ikke til at vide, om du har kigget med... Det var der jo mange, der gjorde, og folks reaktioner i tiden derefter var i øvrigt rigtig sjove...

  SvarSlet
 12. Hvor er det fantastisk at gå på opdagelse her i blogland - så "faldt" jeg lige over din blog og fik mig et lille morgengrin - altså på den gode måde.

  SvarSlet
 13. Ja, der kan man jo bare se... Nu er jeg åbenbart kommet til at være sjov igen... Men godt, at det fik dig til at trække på smilebåndet; det er sådan en skøn måde at vågne op på! Du skal være velkommen til at klikke dig ind som fast læser i panelet til højre. Man ved aldrig, hvornår noget igen bliver værd at smile af... Lige pludselig!
  -LisBeth.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...