I dag har vi så lavet en kæmpe portion med jordbær, appelsinsaft, vanillestænger og pinjekerner og hældt hele herligheden på disse søde glas fra Frankrig og Italien.
"Vores-bedste-husmoderlig-marmelade-koger-tricks":
I stedet for at hælde marmeladen i glassene med en grydeske eller f.eks. et krus, fylder vi en 1-literkande med hældetud og bruger den til at øse med.
Og sådan kan vi hurtigt og sikkert ramme både små og store glas uden brændte fingre og grattede glas. Super nemt!
"Vores-bedste-ikke-husmoderlige marmelade-koger-tricks":
Køb frosne bær og prop fryseren fuld, når de er på tilbud. Også dejlig nemt!
God fornøjelse !
Uuhmm, det ser lækkert ud :)
SvarSletJeg havde ikke lige set du også var på marmelade holdet i går.
SvarSletSkønt med det der score trick..."jeg kan lave dig en god marmelade". Ekstra sejt, hvis det er en dreng der kan servere den :)