-DET GÆLDER OM AT NYDE...
lørdag den 14. august 2010

Komprimerede "huskeglimt" fra 2003 - ´09!

Nu har jeg i MANGE år gemt mine aflagte Maylandkalendre, for de når jo nærmest at få status som dagbog - eller i hvert fald nok det nærmeste, jeg kommer sådan en... Med billeder sat ind både foran og bagpå, små søde sedler fra ungerne og hjerter omkring ganske særlige begivenheder.

OG JEG GEMMER, GØR JEG!

Jeg er bare ærlig talt skidetræt af alt det, jeg har gemt, og som jeg åbenbart bare ikke kan finde ud af at tage afsked med! Så hele denne dejlige lørdag aften har jeg brugt på at være konstruktiv og få bugt med problemet, så jeg ikke skal have alle de gamle kalendre til at ligge og flyde længere!

Jeg har simpelthen siddet og klippe-klistret à la Jørgen Clevin! Hver kalender fra 2003 til og med 2009 har jeg bladre igennem og revet alle de vigtigste sider ud af. Jeg har lagt dem kronologisk i bunker sammen med bl.a. et norsk lagkageflag med nål (!), en liste med navnene på de 12 høns, vi engang havde, samt en lille post-it med ordene: "Mor! Du er den stærkeste sol i familien! sagt af Tobias 4 år + 10 mdr."

Altsammen skønne ting at blive mindet om igen, men jeg fik jo aldrig bladret mig igennem hver enkelt kalender... Nu sidder det hele samlet år for år i min Marimekko-scrapbog, hvis funktion er at indeholde ting, som gør mig glad!

Og jeg blev HELT færdig med projektet!
-Og ret stolt af mig selv!

5 kommentarer:

 1. ÅHHH hvor kreativ du er!!!! Jeg måtte straks åpne skuffen med alle mine gamle kalendere, og like fort lukke den igjen! Der skal overskudd til å sette igang noe slikt - DU MÅ HA HATT EN HERLIG SOMMERFERIE! Klem Ullemia!

  SvarSlet
 2. Ja, det var LIGE dér, overskudet var! Jeg havde bestemt mig for at finde ét projekt at kaste mig over - et, som kunne afsluttes og gøres HELT færdigt! Det er med til at give overskud til andre ting, i stedet for de evige løse ender...

  SvarSlet
 3. Kære LisBeth

  På det her punkt ligner vi hinanden SÅ meget - jeg har gemt alle mine kalendere - og kunne sagtens have fået din idé - for ind imellem må man alså rense ud. Det er en supersmart måde, du gør det på. Rigtig god idé!

  Kh din blognabo
  Rikke

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth.
  Super sejt gået. Jeg har sekvfølgelig også alle mine gamle mayland kalendere liggende! Og af samme årsag som dig!
  I går smed jeg familiens store seks-kolonners kalender ud (fra sidste skoleår).... Det var helt svært.. men jeg overkom det ved at hive juni måned ud, fordi den var så vild, og der var så mange arrangementer at jeg tænkte at den kunne jeg nok godt blive lidt forpustet over når jeg bliver gammel!
  Mvh Maria

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejligt at opleve, at der er nogen i denne her verden, der er lige så gode til at gemme / lige så dårlige til at smide ud som mig! I kan jo snuppe idé'en, hvis I vil. I kan tro, det er fedt at sidde og snakke om de 10-15 største huske-ting fra et bestemt år. Drengene blev helt fortabt i det, og det samme blev vi andre. Dejligt at få det samlet et overskueligt sted!
  Tak for jeres hilsener!
  -LisBeth.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...