-DET GÆLDER OM AT NYDE...
lørdag den 21. august 2010

Hvad er de bange for?

Den anden dag kom jeg forbi to mødre, der stod og sludrede sammen med deres små børn om benene. Jeg hørte en løsrevet sætning, der lød cirka sådan her: "...men der er heldigvis MANGE år til JEG fylder 40!"

Jeg smilte for mig selv, gjorde jeg - jeg (åbenbart håbløst gamle) kvinde på 41... Og kom til at gå og fundere over, hvad det mon er, folk er så bange for. Jeg kan simpelthen ikke helt finde ud af det!

Jeg synes, livet er skønt, og jeg tager det som det kommer. Jeg vil forsøge at tage det let og med et glimt i øjet ligesom min søde farmor, der i mange år har haft denne kommentar skrevet forneden på sit spejl i gangen:

Farmor fylder 95 i næste måned - og jeg tænker på, hvordan sætningen fra før ville have lydt, hvis de to kvinder var midt i 80'erne i stedet for midt i 30'erne. Ville det have lydt lige så kækt og sikkert, at sige ordene "...men der er heldigvis MANGE år til JEG fylder 90!" Eller ville det egentlig ikke have lydt lidt utaknemligt - alternativet taget i betragtning???

Jeg er ligeglad med min alder! Jeg håber bare på at have humoren og hovedet i orden ligesom Farmor, når jeg forhåbentlig engang når hendes alder... Og det har jeg i øvrigt planer om at nå, for i vores familier, har det altså været almindeligt at blive over 90!

Jeg satser højt; jeg sigter efter de 104 år ligesom min oldemor - SÅ er det sagt... Og så kan det altså ikke hjælpe at gå og pive hver gang man fylder år!

Det gælder om at nyde !

3 kommentarer:

 1. Det gælder bestemt om at nyde hver eneste dag i dit liv - uanset alder. Og din farmors humoristiske sekvens på spejlet tror jeg, at jeg vil tage til mig:-) Jeg synes nemlig heller ikke spejle er, hvad de har været:-)

  SvarSlet
 2. Det er så rigtigt! Måske er det også lidt sådan at jo ældre man bliver, jo mindre hidser man sig op over sin alder? Det er alligevel bare et tal, som man lissågodt kan leve fint med, alternativet er jo slet ikke at være her, og så gå glip af alt det.... Nej, vi står på til vi runder de 100,hvis vi kan, eller der omkring, sikke masse hygge det skal bli, Lis Beth!
  knus fra randi

  SvarSlet
 3. Hej Irene! Nej, jeg HAR også godt lagt mærke til det, når jeg ser nogle rundt omkring :O)

  ...Og JA, Randi! Sikke en masse hyggelige fødselsdage, vi to skal holde for hinanden. Det er altså super hyggeligt med morgenkaffe sammen! Mon vi kan gøre det hvert år? Det vil være skønt, for det føles næsten ligesom at fylde rundt, og det var dog en helt fantastisk god oplevelse! Vi hygge videre en hel del år endnu - også lidt ind imellem, ikk'?!

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...