-DET GÆLDER OM AT NYDE...
tirsdag den 14. september 2010

BARNEVOGNS-TÆPPESTATUS...

Tja, jeg BURDE sidde og hækle, men jeg HAR allerede været i gang flere timer i dag, og smerter forplanter sig fra skulder til albue og håndled...

Så jeg GØR faktisk klogt i at lade det ligge lidt - og så foretage lidt andre bevægelser med mine hænder. "Det lød fand'me godt, Chef... Det lød som den rigtige forklaring!" (En kommentar, som kun er sjov for dem, der kender "Chris & Chokoladefabrikken" til hudløshed ;o) - Men så er den også RIGTIG SJOV!) Undskyld til alle jer derude, som nu sidder måbende og tror, at det rabler helt for mig... Jeg har muligvis fået smitsom hæklenitis !!!

Billedet blev taget i det dårlige aftenlys her i stuen og viser kun et mindre udsnit af tæppet, som bare SKAL være færdig om 12 dage. Fra nu af, kommer der ikke større billeder af det, før det er givet i dåbsgave til søde, lille Maja...

Jeg VED nemlig, at min søster kigger forbi bloggen her ind imellem... Og hun skal helst ikke have styret sin nysgerrighed helt.

Nu er det godnat herfra - armen skal sove - og jeg må hellere følge med!

11 kommentarer:

 1. Teppet er SÅÅ utrolig flott... :O)
  Fargerikt og kreativt..., har aldri sett noe lignedende!

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlet
 2. Det ser så utrolig flot ud!
  Glæder mig meget til at se det helt færdigt. Det er søreme også et stort arbejde du har gang i, kan godt forstå, du bliver øm i armen ;-)

  Hav en god dag.

  Kh
  Karina

  SvarSlet
 3. Ja, du skal passe på din arm. Men hollaop, hvor bliver det bare smukt!
  Kram fra
  mette

  SvarSlet
 4. Hej LisBeth

  Æv er du nu også ramt. Jeg hækler kun få minutter om dagen - ellers får jeg også meget ondt. Du har brug for nogle hard core udstræk. Håber, du når at blive færdig - jeg glæder mig til at se det endelige resultat.

  Kh Rikke

  SvarSlet
 5. Tak for de søde ord... Og ja, jeg skal passe på... Tænkte omgående på dig, Rikke med din hækleoverbelastning... Jeg passer på - tror jeg nok ;o)
  God dag til jer alle!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 6. Jeg er bare så spændt på at se det tæppe færdiggjort - har fulgt det lige fra starten - men selvfølgelig skal der også tages hensyn til både håndled, søster og tidsramme.
  Håber det hele vil lykkes for dig.

  SvarSlet
 7. Intet mindre enn et kunstverk - gleder meg til å se det ferdig. Hvis det kniper med tiden - be din søster om å utsette barnedåpen et par uker, det går vel greit?! Ullemia venter spent!

  SvarSlet
 8. Søde Ullemia! Du siger da noget der... Jeg vil straks foreslå hende at rykke barnedåben! Idé'en ligger da ligefor!

  Tak for de søde ord, fra dig også, Hedvig. Jeg er faktisk også spændt på at se det selv! Lige nu ser det ud til at jeg skal improvisere en smule i kanterne, og reducere min tegnede skitse lidt. Ellers bliver det vist nærmere et sengetæppe. Nå, men det er jo heldigvis kun mig selv, jeg skal blive enig med, så det går nok.

  God aften derude i Cyberspace!

  SvarSlet
 9. Hej kære hæklenitiserede Lisbeth.

  Jeg glæder mig simpelthen helt sindsygt towligt til at se tæppet færdigt. Er overbevist om jeg blir blæst helt tilbage i sofaen ved synet. Er simpelthen SÅ imponeret over din frihæklings evne. Kunne vi da bare hækle i et væk uden kroppen sagde stop. Men godt du lytter til den, og gir din efterhånden stakkels arm en pause.

  Forsat god hæklelyst
  KH Anette

  SvarSlet
 10. Det lyder ikke godt, det med arm, albue, skulder og nakke kan jeg forestille mig. Men godt ser det ud, også i lille udsnit i dårlig belysning
  Stine:)

  SvarSlet
 11. Hej Anette! Tak, tak, tak... Det er jo bare en anden måde at male på... Altså med uldgarn i stedet for Caran d'ache. Sjovt at male et barnevognstæppe!

  Hej Stine! Tak for de søde ord!

  God aften til jer begge!

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...