-DET GÆLDER OM AT NYDE...
torsdag den 9. september 2010

Penalhus eller hækleskur ?

I denne uge modtog jeg et billede i min mailbakke, som gjorde mig ekstra glad! Mailen var sendt til mig af en mor til en af mine tidligere børnehavepiger, Helena, som lige er startet i børnehaveklasse. (Helena's mor har sagt, at jeg gerne måtte benytte Helena's rigtige navn her i Cyberspace...)
Helena er et af de børnehavebørn, som jeg lærte at hækle sidste år.
...Et af de børn, der hver dag kom og fandt sig en hæklenål i mit "hækleskur".
...Et af de børn, der fik sin egen hæklenål...
...Og åbenbart også et af de børn, som huskede på, hvad vi havde snakket om før sommerferien...

Da sagde jeg nemlig til børnene, at de måtte love mig, selv at huske en hæklenål, når de nu startede i fritter! For ellers kunne de måske ikke sætte sig ned og forsvinde væk fra tid og sted i en krog i fritteren, ligesom de havde gjort hver dag hos mig, når madpakken var spist...

Helena's penalhus er ikke helt almindeligt, for dér blandt blyanter og farver, sidder hendes røde hæklenål parat til en hyggelig stund med fine hæklerier, som hun blev så god til.

Tak fordi jeg måtte få et billede
af dit fine penalhus, Helena!

-Og til jer, der gerne vil læse mere om tiden i "Hækleskolen" eller "Hæklekuvøsen", som jeg af og til har kaldt det for mig selv, så finder I en masse gamle blogindlæg her... De står kronologisk med de ældste indlæg i bunden af siden. (Og dette indlæg vil automatisk lægge sig øverst - lad dig ikke snyde af det!)

God læselyst!

5 kommentarer:

 1. Åh, LisBeth, jeg sidder her med et bredt smil og gåsehud, fordi det gør mig så glad, at hun har fået det med i bagagen fra dig.
  Nu skal Elsebeth bare lige opdage hæklenålen, så har hun en dejlig voksen kreaveninde i fritteren :)

  Kram og dejlig lørdag til dig,
  mette

  SvarSlet
 2. Åh LisBeth jeg bliver bare så rørt på dine vegne, for hvor er det en sød gave, du har givet hende med i livet! Jeg kan næsten ikke sætte ord på det, for det er jo så kært, modigt og skønt at en lille stor skolepige har dig med i tankerne både i fritteren, men jo også fremover i sit liv. For du vil være en af de voksne hun altid vil huske. Og det er rørende! :)

  SvarSlet
 3. Ja, det er så rørende! Og jeg bliver glad, hver gang jeg møder en af mine "gamle hæklebørn". I går mødte jeg en anden af dem, som jeg så spurgte, om hun huskede at få hæklet nu??? "Ja", svarede hun med et grin... "Men nu har jeg helt glemt, hvordan man fingerstrikker!"
  Og sådan er der jo så meget... It's a good problem, though...

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth

  Her sidder vi to tøser og ser det fantastiske penalhus :)
  Alma drømmer sig tilbage til tudserne og de gode hækle-stunder. Nu skal hæklenålen frem igen og de gode stunder tilbage - så bliver det bare herhjemme i sofaen i stedet for hos Jer ;)
  Alma mener dog at sofaen er for kedelig, hun vil hellere i skole. Heldigvis:))))

  Mange hilsner
  Mor (altså, det er man jo bare) og alma

  SvarSlet
 5. Hej Camilla! Hvor hyggeligt... Og ja, det VAR jo lige præcis DIN Alma, jeg spurgte, om hækleriet, den anden dag... Godt, I stadig hygger med det. Giver det problemer, så kom endelig til Vibs eller mig! Vi vil hjertens gerne hjælpe, og vi vil også RIGTIG gerne se, hvis Alma får fremstillet nye, fantastiske kreationer...
  God søndag aften til jer!
  Kh. LisBeth.
  PS. Det er jo altid hyggeligt med en gang Prop og Berta til at hækle til - eller Orla Frøsnapper! Bare spørg Alma!

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...