-DET GÆLDER OM AT NYDE...
fredag den 17. september 2010

Hilsen fra Nabokonen...

Her skal I bare se indholdet af den fine pakke, jeg modtog fra min kære nabokone...

Jeg blev simpelthen SÅ glad, da jeg opdagede, at jeg blev en af de tre heldige vindere af Rikke Ekelunds give-away.

Nej, jeg må starte et andet sted: I skal simpelthen have historien om min "Nabokone"! Hun er jo "kun" min cyberspace-nabokone... I det virkelige liv bor vi i hver vores ende af landet, og vi har aldrig drukket rigtig kaffe eller the sammen. Højest et virtuelt krus i tankerne, hvor vi gerne lige smutter forbi hos hinanden og nyder den andens frihækle-nørde-idé-bloggeri. Det hele startede vist cirka HER i kommentarerne under dette indlæg fra den 16. marts 2010.

Inspirationen flyder lige som den skal, og jeg bliver altid så glad hver gang jeg ser, at Rikke har været forbi eller har droppet endnu et dejligt indlæg af på sin blog, "Fru Ekelund i Hæklehopla". Du skulle tage og smutte ind omkring hendes dejlige blok - og husk endelig også at kigge ind på hendes gamle blog, "Hækledrømme".

Tak for mobiltasken, søde Nabokone.
Jeg gi'r kaffe i morgen, hvis bare du kommer!

6 kommentarer:

 1. Kære LisBeth

  Tak for de fine ord om mine blogs. Jeg sætter stor pris på vores naboskab, omend jeg savner lidt personlig kontakt. Hvor KUNNE det bare være FEDT, hvis vi var naboer irl!!

  Jeg sidder nogle gange ude ved vejen på en campingstol og hækler og drikker kaffe, mens jeg overvåger børnene, der cykler. Det kunne være SÅ hyggeligt med en nabohæklesnak i sådan en situation. Suk...

  Nå men godt vi har hinanden her. Det kunne måske også blive akavet at møde sit hækleidol i virkeligheden *G*

  God nat
  Rikke

  SvarSlet
 2. ps: jeg må hellere lige understrege, at det er DIG der er hækleidolet :O)

  SvarSlet
 3. Tak, tak, tak, søde Rikke... Jeg er ikke vant til at være nogens idol! Så du har måske ret i, at det KUNNE gå hen og blive lidt akavet, hvis vi pludselig sad der med hver sin kop kaffe... Og dog! Hvis jeg en dag får mulighed, kunne jeg faktisk godt tænke mig engang at prøve... Bare at få lov at sidde og hækle-nørkle sammen med dig en enkelt eftermiddag! Jeg tror, det kunne blive ret hyggeligt!
  Giv lyd, hvis du er ude at lufte din hæklenål i nærheden af Viborg! Så siger jeg til, hvis jeg nærmer mig Birkerød med min!
  Virtuelt knus fra
  -LisBeth.

  SvarSlet
 4. For et fint og flott vennskap dere har utviklet, på tross av avstand(nå er jo ikkke danmark så langt da...)Det beviser bare at bloggvenner er virkelige venner..., ikke sant!?
  Skulle gjerne drikket kaffe og heklet sammen med dere jeg også... :O)

  Ønsker deg en strålende helg!

  klem

  SvarSlet
 5. Vi ta'r os da lige en virtuel, hjemmebrygget kop sammen! Det er så dejligt at starte dagen på den måde!

  SvarSlet
 6. Godformiddag LisBeth

  Jeg tror bestemt heller ikke, det ville være akavet - det var bare et forsøg på en ringe trøst ;O) Det er en aftale, at vi hækler sammenm, den dag vores veje krydses i Viborg eller Birkerød. Skål i formiddagskaffe på det!

  Kram
  Rikke

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...