-DET GÆLDER OM AT NYDE...
tirsdag den 28. september 2010

Så er dén hue pimpet!

Min dejlige niece Maja havde en rigtig god og blød djævlehue på, da hun var på besøg i dag. Sådan en, som bare luner lige præcis dér, hvor den skal!

Den havde tilhørt storebror Malthe, og den vårgrønne farve kunne sagtens gå til en pige også!

-Men da familien skulle ud af døren, blev min søster og jeg nu hurtigt enige om, at det kunne være genialt at pimpe den lidt op, så der kom lidt tøseri over den; jeg havde frie hænder ...

-Som sagt, så gjort!

5 kommentarer:

 1. Hei Lisbeth - du er bare ikke sann! Ikke før har du gjort ferdig et kunstverk av et teppe til multibruk - ren dekorasjon/koseteppe/vognteppe - så kaster du deg over en arvet lue og gjør den "tøsete"! Lykkelige søster og hennes barn som har deg! Følger deg på bloggen hver dag, et must før frokost!!! Klem fra Ullemia!

  SvarSlet
 2. Det var dog utroligt - hæklenålen kan bare ikke stå stille!! Søde detaljer til lille Maja Sofie.

  SvarSlet
 3. Ja jeg er så den lykkelige ejer af både hue, Maja og min søster Lisbeth! Tusind tak, huen er blevet super fin og helt rigtig til lille Maja!

  SvarSlet
 4. Hej Ullemia! Jeg tænkte nok, at du sad deroppe i "Norges Land" og fulgte med... Det er hyggeligt! Tak for de søde ord!

  Hej Dorit! Nej, jeg kunne ikke helt lade være!

  Hej søsteren min! Ja, vi to er " de lykkelige ejere af hinanden" - eller sagt med andre ord, så er vi hinandens yndlingssøstre (OG eneste...) Jeg håber, du synes om huen. Knus!

  SvarSlet
 5. Ja mere skulle der ikke til. Den er helt perfekt til et lille tøsebarn :O)

  Kh hækleblognaboen

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...