-DET GÆLDER OM AT NYDE...
tirsdag den 16. marts 2010

Frihækling og flow...

Sådan her ser det ud, når jeg er midt i et af mine små LisBethLys-projekter... Masser af farver, der er valgt nøje ud efter hinanden, masker, der bliver trevlet op utallige gange fordi de ikke er, som jeg havde tænkt mig, at de lige nøjagtig skulle være... (gid jeg dog kunne lære at leve med det...), ender, der skal hæftes og i dette tilfælde et spænde, der skal limes og syes på.

Det er hyggeligt - og det tager tid... men jeg kan lide det - og jeg laver KUN det, jeg selv har lyst til!

Min drivkraft hænger særligt meget sammen med min kære højre hjernehalvdel og tilstanden "Flow", som I kreative læsere vil kunne nikke genkendende til! (Citatet er fra denne side):
"En flow-tilstand er en tilstand, hvor man er fuldstændig opslugt af noget eller fordybet i noget. Det betyder, at alle de 114 bits opmærksomhed, vi har til rådighed per sekund, er fokuseret på det samme. Det er en meget nydelsesfuld tilstand, fordi man er selvforglemmende. Ens krop og psyke smelter sammen i en samlet oplevelse, hvor man nærmest svæver, og "arbejdet går som en leg". Det strømmer bare ud af én - deraf ordet flow - lysten driver værket. En flowsituation er desuden kendetegnet ved, at man er tilpas udfordret, det vil sige, at ens kompetencer matcher de udfordringer, man står overfor."
Og det er også LIGE nøjagtig derfor, jeg IKKE tager imod bestillinger! Jeg laver det, jeg laver, og ikke andet! Jeg elsker derimod at blive inspireret og høre andres idé'er, som jeg så kan gå og brygge på - eller lade være...

Tiden forsvinder, man glemmer at mærke sulten og nyder bare den udfordring, man har stillet sig...

Kender du følelsen?

4 kommentarer:

 1. Kære LisBeth,
  OM jeg kender det. Det er nok det, der driver mit kreative værk, tænker jeg. Og det går hen og bliver lidt kedeligt og fyldt med overspringshandlinger, hvis jeg skal lave noget mere end én gang...
  Så mister jeg opmærksomheden.
  God onsdag til dig :)
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 2. Jeps - jeg har det fuldstændig som dig. Ville ønske, vi to var naboer :O)

  KH Rikke

  SvarSlet
 3. Åh, sikken hyggelig idé med hækle-nørkle-naboer! Det kunne jo være fantastisk hyggeligt! Så kunne vi skiftes til at give kaffe hver uge, når vi skal have hækle-nørkle-klub... Jeg kan pt. tilbyde to byggegrunde! Bare kom!!!
  En skam, vi ikke bor bare tilnærmelsesvis i nærheden af hinanden... Godt, vi kan være blog-naboer!

  Mette og Maria ser jeg jo til blogtræf i Silkeborg d. 9.4. - måske vi engang skal lave en blog-week-end, hvor vi kan få øst og vest til at nå sammen?!
  Mange kærlige hilsener til jer alle tre!
  -LisBeth!

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...