-DET GÆLDER OM AT NYDE...
onsdag den 31. marts 2010

FAMILIESAMMENFØRING...


Sikke en dejlig fornemmelse,
når HELE familien atter er samlet!
Den sidste lille uges tid har mand og børn været mere eller mindre spredt for alle vinde... Herhjemme i orkanens øje har der været ganske vindstille; kun Tobias og jeg har holdt os nogenlunde i ro... og dog ikke...
Vi har hygget sammen i tosomhed, filosoferet over, hvordan nogle familier faktisk kun ER to i familien... Forunderligt, når man altid plejer at dække op til mindst 5 og i week-enderne ofte 7-8 stykker med overnattende venner, og der er snak, musik, døre der går og nogen, der råber fra den ene ende af huset til den anden!
Her har været helt stille - og sjovt! For vi fandt jo alt det hyggelige frem så som et spil 500, der hurtigt blev til et spil 1000, for der kom jo ikke nogen og forstyrrede os. Vi holdt konkurrence udenfor med nye svingkugler, vi skulle hoppe over - og jeg tabte! Vi var i biffen og se "Sådan træner du din drage" og på Mc. Donalds.
Fætterfolket kom på besøg og omvendt... Vi sov i "Frida-vognen", som vores dejlige campingvogn hedder. Altså bare ude på gårdspladsen, vel at mærke... Det blev hyggeligt!
I går begyndte de så at vende hjem, alle mine drenge - også ham den ældste, som er far til alle de mindre... Den sidste kom hjem fra Amsterdam midt i nat!
Det var fantastisk pludselig at være her allesammen igen og fortælle, grine, knuse, spørge, overraske, give gaver og smil... Vi har nydt dagen i dag i fulde drag, og der var kun én ting på programmet: Familiehygge herhjemme - med masser af tid og INTET andet!

1 kommentar:

  1. Sikke en dejlig uge, I to har haft og sikke en fantastisk påskeferie, I er klar til at holde :)

    KH Mette

    SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...