-DET GÆLDER OM AT NYDE...
mandag den 3. januar 2011

Ka’ du få øje på fidusen?

Jeg er træt af mørkt tøj og mørke skoletasker, hvor der ingen – overhovedet ingen reflekser er på! Så nu har jeg gjort dagens gode gerning, og syet reflekser på Tobias’ lækre, nye handsker.DSC08963

Jeg har haft det på min huskeseddel i flere dage nu, men har ikke lige fået gjort noget ved det…

Men i dag skulle det være! Det, der slog hovedet på sømmet var egentlig en frustration over noget lidt andet – omend ikke mindre vigtigt. Nemlig frustrationen over at stå på hovedet i garderoben i Tobias’ klub i eftermiddags og lede og lede efter de sorte handsker mellem alle de andre børns skoletasker, cykelhjelme, huer og sorte fingerhandsker, som ved første øjekast lignede Tobias’ til forveksling. Alting lå i én stor forvirring! Det var ganske umuligt, overhovedet at passere igennem gangen uden at få samme gakkede gangart som Krummes mor, når hun vender hjem fra indkøb med favnen fuld af indkøbsvarer… GISP!

Sidespring: Billedet af “Krummemor” er i øvrigt et billede, der står printet meget tydeligt i min hukommelse! Jeg ser af og til mit liv sådan lidt udefra: Jeg lever i et hjem med tre store knægte og alle deres venner med skoletasker, jakker, gymnastikposer og sko op til str. 45, der ligger på kryds og tværs i indgangspartiet… Og jeg – Krummemor - må vralte igennem med fare for faldulykker…

Nå, men tilbage til klubben…

Da Tobias og jeg endelig havde fundet de rigtige handsker, vidste jeg bare med mig selv, at inden i morgen, skulle Tobias’ handsker have nogle meget tydelige kendetegn OG de skulle selvfølgelig laves i refleksstof i en eller anden afskygning – så’n bare for lige at slå flere fluer med ét smæk!…

reflekshandsker

Tobias og jeg gik på i gang med at rode rundt i min skuffe med reflekser og kom så i tanke om vores lille overskudslager af reflekser fra TrygFonden. Vi fik gode idé’er, slagtede to refleksmonstre, snakkede og klippede og til sidst syede jeg. Nu tror jeg på, at Tobias får lettere ved at finde frem til sine egne handsker.

Snup idé’en og få sat

reflekser på tasker,

handsker & huer !

Hvis du gerne vil have nogle af de fine reflekser, som TrygFonden gratis forærer væk, kan du bestille dem HER.

Har du en god refleks-idé eller andet, du gerne vil dele med os andre, så kom glad – og smid en kommentar!

5 kommentarer:

 1. Sikke et fedt indlæg. Tak for fiffet, det vil jeg klart bruge!

  SvarSlet
 2. Jeg fik det til at virke ved at indtaste en titel og webadressen til din blogpost. Jeg tænker at det kunne være sådan en fin måde at lave temaer på for jeg kan jo umuligt finde alle de fede ideer selv og det er heller ikke sikert jeg vælger de rigtige. På denne måde er det jo læserene der vælger. Nå men vi får jo se om det bliver noget folk har lyst til at være med til.

  Tak i hvert fald fordi du ville lege med.

  SvarSlet
 3. How hvor blev min første kommentar af. Nå men jeg kommenterede først og roste ideen, som jeg meget gerne vil have lov til at anbefale i et blogindlæg, hvis det altså er ok at jeg låner et billed til anbefalingen?

  Jeg tænkte allerede da jeg kastede mig ud i det at jeg måske kunne trække nogen af indlægene frem i blogposter og denne skønne ide vil jeg vildt gerne anbefale.

  SvarSlet
 4. Værs'go at anbefale videre! Idé'erne er til for at blive delt! Der er ikke meget ved at ligge inde med en god idé helt alene... Det er bare om at gi' væk! Så værs'go! Snup løs... Og tak for jeres kommentarer!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 5. God idé - og VIGTIGT!

  Husker godt de dage, hvor jeg også stod på hovedet i bunkerne i børnehaven.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...