-DET GÆLDER OM AT NYDE...
tirsdag den 31. maj 2011

Hækle-blottet indlæg…

DengespilDet har været fuldstændig med min velsignelse, at stuen hele eftermiddagen har været fyldt med lyde af sværd, økser, skjolde, buer, underlige skydevåben og dybe stemmer med begejstring og iver i.

Det er lettelsen over at være kommet flot igennem mundtlig eksamen i fysik og kemi i formiddags, der berettigede Rasmus m.fl. til at indtage de bedste pladser i stuen og rigtig “drenge-røve-den”!

De nyder at få lov til at slippe hjernen løs og bare holde læseferie med tryk på FERIE! Nu har alle vores samtaler i familien de sidste dage haft en eller anden relation til induktion, kernekraft, magnetisme, Ohms lov, atomospaltning, det periodiske system – eller hundenavne ;o)

Resten af dagen i dag må han bruge på lige, hvad han vil – og så er der traditionen tro pandekager til dessert i aften!

4 kommentarer:

 1. Tillykke med ham :-D Personligt vil jeg hellere høre div. spille lyde end diskuterer Ohms lov (måske fordi fysik/kemi aldrig rigtigt fangede min interesse) ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Hej Karen!
  Tak skal du have! Det var i øvrigt Ohms lov, han kom op i... Så det var mægtig fint, at den lige var blevet pudset af hen over middagsbordet forinden! Den sad lige i skabet!
  Fortsat god aften - med eller uden spillelyde! Her kommer den til at stå på lyde fra "Monsters vs. Aliens".
  -LisBeth.

  SvarSlet
 3. Hej Lisbeth
  Lige en hilsen fra vores fælles hundeverden.
  Jeg håber snart at være helt klar til hundebanen, Chili er nu bedre gående.

  Jeg fandt endelig din Blog og hvor er jeg imponeret!! Det ser godt ud. Billederne af Holly er fantastiske. Kasper vil også have en!

  Venlig hilsen Jane

  SvarSlet
 4. Tak for din hilsen, Jane! Og tak fordi du kan lide, hvad du ser - og at Kasper kan lide Holly! Du kan jo fortælle ham, at sådan en som Holly aldrig bliver en god jagthund, ligesom Chilli, men mere en god hyggehund. Det er hun til gengæld perfekt til! Vi ses i morgen til en forrygende hundetur i skoven.
  Kh. LisBeth.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...