-DET GÆLDER OM AT NYDE...
onsdag den 4. november 2009

Årets første snevejrsdag - Uh, hvor der skulle hygges!

Efter SÅDAN en kold og rå dag som i dag, skulle vi bare have gang i brændeovnen, hyggelysene og den varme cacao! Dejlig eftermiddagshygge med drengene!

Til højre i billedcollagen har jeg et billede af vores nye brændeskjul, som Søren lige er blevet færdig med at lave under trappen! Det fungerer genialt med de to rum, der kan tømmes og fyldes op forskudt, så der altid er træ inde, der har nået at tørre et par dage før det skal i brændeovnen.
Hylderne lavede han af et af de tykke asketræstrin, som trappefabrikken havde savet 5 cm. for smalt til at passe til vores trappetegning. Vi fik lov til at beholde alle trinene og gøre med dem, hvad vi ville... (og et helt nyt sæt blev leveret med fragtmand to døgn efter at de havde erkendt, at fejlen lå hos dem - hatten af for det!).
På tegnebrædtet er (til et par ekstra projekter, lidt ud i fremtiden) derfor for 9000,- kr., de fedeste skohylder i massivt asketræ, som skal smyge sig langs de runde vægge nede i vores 1/4-cirkelformede indgangsparti! Og så selvfølgelig en bænk, som skal mures op og løbe parallelt med den ene halvmur dernede. Det bliver rustikt og råt... Lige vores smag!

1 kommentar:

  1. Hvor lækkert. Både sneen, den varme kakao og brændeovnen (her blev jeg misundelig for alvor). Bellamin og jeg løb udenfor igår med tungerne langt ude for at smage den første sne. Gad vide om man nogensinde holder op med det?
    Fed løsning med brænde-tørrestedet. Og skohylder.
    KH Mette

    SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...