-DET GÆLDER OM AT NYDE...
torsdag den 9. juni 2011

“1 – 2 – 3 – HYG!”

Nøje, hvor skal alting godtnok gå hurtigt nogle gange! Også det hyggelige! Planlagt, klappet og parat: “1 – 2 – 3 – HYG!”

…Og det gjorde jeg så til blogtræffet her i Viborg i søndags! Lige præcist på Viborg’s nye café & madhus, “For enden af gaden” mellem kl. 12.00 og 14.50!

Det var super hyggeligt at sidde og snakke, grine, hækle, spise og udveksle blog-erfaringer med ikke mindre end 10 dejlige, åbne og meget “levende” blog-kvinder! Bare ærgerligt, at blive nødt til at bryde op som den første, fordi der skulle hygges videre et andet sted.

Godt, at jeg er forfærdelig god til at hygge mig; jeg kan sagtens klare det, også selv om tidsplanen er stram og så absolut skal holdes!

Blog-træf-kurv ;o)Sådan her så min kurv ud lige inden afgang hjemmefra. De aller vigtigste ting var pakket:

 • En værtinde-potteplante til Mette b, som havde sørget for bord til os og været hende, der trak i trådene.
 • En kasse med lidt forskellig uldgarn, hæklenåle osv.
 • Og så naturligvis min pung, så jeg kunne købe mig et dejligt måltid mad.

Det var ganske vist et lidt sammenpresset program, men det var “nydning” hele vejen igennem, og det eneste, jeg glemte var at tage billeder undervejs, så her får I lov at kigge lidt på en collage, jeg har sammensat af billeder lånt rundt omkring hos nogle af de mange dejlige bloggere:

Mette, Anne, Connie, Mejse, Rakel,

Karen, Margith, Natanja, Marianne og Mie!

Blogtræf Viborg 5. juni 2011

Tak for en fantastisk dejlig dag!

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud -et sådanne fællesskab er guld værd og noget man kan leve længe på !!!

  kh Jane

  SvarSlet
 2. Ja, det er alletiders! Jeg går stadig og glæder mig over den dejlige oplevelse det var at sidde der og hygge mig i det gode selskab! Det bliver IKKE sidste gang!
  God dag til dig!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 3. LisBeth
  Nej, det skal ikke være sidste gang! Det var så hyggeligt og potteplanten trives og udkonkurrerer lidt de andre, der stadig deler potte i stedet for at have fået hver deres "et-værelses".

  Vi ses, klem

  SvarSlet
 4. Hejsa LisBeth!

  Tusinde tak for sidst! Det var bare super hyggeligt og sikke en fin collage du har fået lavet! Må jeg spørge om hvordan du gør det? For det kan jeg nemlig ikke selv hitte ud af, så hvis du har nogle fif, så tager jeg gladeligt imod!

  Knus Mie

  SvarSlet
 5. Hej Mie! Tricks'et består i at downloade programmet Photoscape og så give sig selv lov til at fjumre rundt og prøve sig frem! God fornøjelse og selv tak for sidst!
  -LisBeth.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...