-DET GÆLDER OM AT NYDE...
onsdag den 15. juni 2011

Hængebryster…

HængebrysterHængebryster2 

“Har du flere bryster til salg?”

    …stod der i en chatbesked i bunden af min skærm i aftes. Det var Onkel Anne, der spurgte. Hun har købt et par før. De var til at sætte i håret.

- Og ja, det havde jeg da! Jeg havde et par liggende parat lige til at blive smidt i postkassen. Det har jeg som regel.

Anne skulle bruge brysterne til noget sjovt… Til at sende til en blogger, der vist havde et eller andet med bryster… Mon ikke vi kan se noget om det inde på hendes blog indenfor den nærmeste fremtid?!

Jeg viste hende et par bryster, som jeg hæklede til at binde på min søsters pusletaske engang. “Hængebryster” er de kommet til at hedde ;o) Dem faldt hun for! Du kan se dem HER.

Så nu er der et par bløde, uldne bryster på vej i postkassen med retning mod Onkel Anne. Måske skal de lige nuldres i form, når de kommer frem, men så er de til gengæld også så gode som nye igen!

Jeg glæder mig til at se, hvad det er, hun har gang i…

Hvis du er blevet nysgerrig efter, hvad det er med mig og mine “Bare Bryster” og “Hængebryster”, kan du læse nogle af de ældre indlæg HER.

"Bare Bryster" og “Hængebryster” hækler jeg for at bringe glæde og smil med ind i kampen mod brystkræft. ...Lige netop i Kræftens Bekæmpelse's ånd. Når jeg har solgt tre par, ryger pengene direkte til Kræftens Bekæmpelse, som et ydmygt ekstra tilskud til deres forskning indenfor brystkræft !

Prisen for alle bryster er 50,- kr. plus 10,- kr., hvis de skal sendes.

 

 

9 kommentarer:

 1. LisBeth, du er altså en skøn kvinde!
  "Måske skal de lige nuldres i form, når de kommer frem, så er de til gengæld også så gode som nye igen!"
  Hvem er det så, der skal nuldre brysterne?

  Knus!

  SvarSlet
 2. Det må Anne bestemme!
  God dag til dig, søde...

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig bare så meget til at modtage dem og til at se modtagerens reaktion! Og hvem der skal nulre dem? Bum bum... Det kan jeg ikke afsløre, men jeg tror det er en, der er god til det!

  SvarSlet
 4. Ja, de ER sjove! Og de bringer mange smil frem! Bare det at hækle dem, giver anledning til utrolig mange smil og grin! Prøv f.eks. lige at læs med her: http://lisbethlys.blogspot.com/2010/10/bare-bryster.html
  Men aller bedst af det hele: Det bringer et svært emne på banen igen og igen ved hjælp af en lille portion humor! Og det er min aller vigtigste grund til at hækle brysterne! Mange kvinder når at tænke på brystkræftsagen, snakke om den og overveje nogle ting omkring den. Og dét er så vigtigt!
  God dag til dig!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 5. Elsker dine bryster.

  Og glæder mig rigtig meget til at se lille Holly, hvis det bliver navnet.

  SvarSlet
 6. Hej Dorit!
  Øh, tak... Må jeg jo hellere sige! Og der er bare så mange sjove sætninger om de bryster, som er lige til at fnise af, hvis man bare hørte dem på gaden som en del af en samtale mellem to mennesker, man lige gik forbi på ...

  Og Holly... Ja, hende glæder vi os også til at! Vi er ret sikre på, at det bliver Holly, og at hun flytter ind om 6 uger... Åh, det bliver så dejligt!

  Hav en dejlig dag deroppe i det høje, kolde nord!

  SvarSlet
 7. Og jeg har lige modtaget dem med posten fra Anne. KÆFT det er fine og sjove. Blogger om dem en af dagene ;-)

  SvarSlet
 8. Ja LisBeth som du kan læse, så har Annamette nu hængebryster! :)

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...