-DET GÆLDER OM AT NYDE...
lørdag den 19. december 2009

EFTERLYSES: Hæklemønster på sådan en hue her:

Godtnok har jeg mange ting jeg skal nå at få på plads inden det rigtig kan blive juleaften, men min højre hjernehalvdel kan ikke finde ro... Nu, hvor jeg er ovenpå igen, roder den rundt med alle mulige sjove, kreative idé'er - og jeg har så bare af at forsøge at holde mig nogenlunde til den fornuftige dagsordenen, som venstre hjernehalvdel har knoklet med længe, for at få hele familien sikkert i havn til juleaften i et nogenlunde tempo...

Det er altså ikke let! Jeg lader mig let aflede...

Jeg faldt altså lige over noget garn, jeg engang for mange år siden vandt i en hyggelig julestue langt ude på landet... Det er ret lækkert gotlandsk pelsfår... Jeg troede egentlig, at jeg HAVDE fået brugt det hele dengang, men pludselig sad jeg dér med det i hænderne, da jeg rodede efter noget andet i bunden af et skab...
Dét garn MÅ jeg bare lave et eller andet dejligt af! Der er ikke alt for meget, faktisk kun 90 gram, men jeg vil enten hækle en tynd hue til at bruge under cykelhjelmen (måske skal jeg ikke lave så stor en top, hvis den skal under hjelmen...), eller måske et par dejlige, tynde luffer, som hæklet ude fra fingerspidserne og indad. Så kan jeg altid supplere med et skaft i noget andet.

Men i hvert fald, håber jeg, at nogen liiige ligger inde med en dejlig hækleopskrift eller måske et link eller titlen på en bog... Bare et eller andet, der gør, at jeg kan gå i gang med en hue som den på billedet.

...Jeg skal nok vente til efter juleaften!

5 kommentarer:

 1. Du skal have fat i bogen Hotte huer af Lena Bidell - der et nogle pagodehuer, der minder meget om denne. Du kan sagtens bruge de opskrifter, tror jeg..

  SvarSlet
 2. Tak for det! Jeg tager straks omkring biblioteket! Glædelig jul til dig!

  -LisBethLys.

  SvarSlet
 3. Du kan evt. også kigge på denne side: www.etsy.com/shop/dalinda
  Der kan du købe mønster som pdf fil der ligner den model du efterlyser.

  SvarSlet
 4. Hej Ulla!
  Tak fordi du ville dele linket med mig! Der er mange sjove ting dér...
  Glædelig jul!
  -LisbethLys.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...