-DET GÆLDER OM AT NYDE...
tirsdag den 22. december 2009

Vinterpalads, drenge & "en hellig sne-kat"

Sikke et fantastisk smukt vintervejr! Hvad mere kan vi ønske?

Sidste dag på arbejde; nu skal familien i fokus, og det bliver skønt!
Kroppen og hjernen er gået på vågeblus efter en gang migræne og dertil hørende medicin. Alting går nu i et adstadigt tempo; jeg sænker mine forhåbninger til, hvor meget jeg kan præstere resten af dagen, og lader medicinen hjælpe og drengene være glade og godt tilpasse. Det er vist lige præcis dér, mit succeskriterie skal være for resten af denne dag. Så skal jeg ikke ønske mere!
Jeg købte æbleskiver og droppede prompte mine tanker om at lave Jødekager og havregrynskugler sammen med drengene hele eftermiddagen...
De nød hyggen i stuen og stressniveauet var lig med nul! ...Og ærligt talt, så tror jeg mest det er mig, der ønsker at julebage!
Efter mørkets frembrud, tændte vi ild i faklerne, og drengene var helt parate til dagens sidste tur i sneen. De var enige om, at sneen lige nu var helt perfekt til at bygge af. Den pakkede godt, var tung, men alligevel ikke helt våd. Ved fælles indsats, fik de frembragt "en hellig sne-kat"! Se bare engang!
Jeg trænger til lige at lade op, før de sidste ting skal falde i hak i morgen... Det kan være, at hæklenålen kommer lidt i gang, når "Pagten" starter op? Det er så dejlig afslappende!
Go' 22. december derude!

5 kommentarer:

 1. WOW.
  Superflot snekat dine drenge har fået frembragt! Sneen her i Kbh er ikke god til at frembringe noget som helst. Det siger mine drenge ihvertfald. Har ikke selv haft tid til at prøve endnu, så tager deres ord for gode varer ;-)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg synes faktisk også, den blev helt flot! De har altid haft katte, og de elsker dem! Jeg synes, de rammer nogle af de rigtige proportioner! -Sagde den stolte mor ;O)

  SvarSlet
 3. Glædelig Jul.
  Tak for et dejligt blog år.

  Har lige skrebet til Mette b om snarligt blogtræf her i midtjylland....det må vi da se at få i gang?
  Karen

  SvarSlet
 4. Kære LiBeth,
  Jeg ønsker dig en glædelig jul.

  Ja, det kunne da have været rigtig hyggeligt om du havde været med på ski. Du var en lillebitte smule: Randi fik en sms fra dig undervejs ;o)

  Knuser fra Mette

  SvarSlet
 5. Karen: Tak for julehilsen! Og ja, det kunne være hyggeligt med et blogtræf her i det midtjyske. Jeg er med!
  -LisBethLys.

  SvarSlet

Hvor er det hyggeligt, at du læser med; jeg bliver altid glad for en hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...